Om firmaet

Als-arkitekten er din lokale arkitekt på Als, nær Sønderborg. Her kan du få hjælp til dit byggeprojekt. Som arkitekt hjælper jeg med at designe, planlægge, bygge og følge op på byggeriet, så du er sikret den bedste kvalitet og...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
20 27 49...
Adresse

Ertebjergvej 1

6470 Sydals

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image

Om os

Als-arkitekten er din lokale arkitekt på Als, nær Sønderborg. Her kan du få hjælp til dit byggeprojekt. Som arkitekt hjælper jeg med at designe, planlægge, bygge og følge op på byggeriet, så du er sikret den bedste kvalitet og en nem proces. Alle byggeprojekter er forskellige, og derfor er rådgivningen altid skræddersyet til dine behov.

Gør byggedrømme til virkelighed

- Als-arkitekten ApS tilbyder projektering på timebasis eller på projektbasis

- Als-arkitekten ApS tilbyder byggestyring på timebasis eller på projektbasis

- Als-arkitekten ApS tilbyder derudover desuden også byggeteknisk rådgivning

Als-Arkitekten ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Als-Arkitekten ApS

Omsætning

400 tkr

Afkastningsgrad

3.55 %

Antal ansatte

1

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Als-Arkitekten ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Als-arkitekten ApS

CVR-nr:

40540296

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

50 000

NACE-branche

711100 Arkitektvirksomhed

Startdato:

20-05-2019

Ledelse/Administration
Peter Koch

Direktør

Peter Koch

Stifter

Proff logo
Kategorier
Søgeord
arkitekt, tegnestuer, byggeansøgning, skitseprojekt til indhentning af tilbud, en-familiehus, byggeprojekter, tegnestue, ombygningsanalyse, projektforslag, bygge nyt, Arkitekttegnestuer, ændret anvendelse af bolig, myndighedsgodkendelse af erhvervslejemål, byggeansøgninger, ombygning af parcelhuse, ombygningsarkitekter, Projektledelse, bygningskonstruktør, tilbygning til sommerhuse, tilbygninger, bygningsanalyse, projektering, arkitektservice, ombygning af erhvervslejemål, Energimærkning, skitseoplæg, designe, sommerhuse, byggepladstilsyn, hjælp til køb af bolig, arkitektopgaver, Udbudsmateriale, arkitektarbejde, bygningsgennemgang, tilbygning til en familiebolig, Skitseforslag, Byggerådgivning, Arkitekthjælp, byggetilsyn, boligarkitekt, erhvervsbyggerier, Arkitekttegnede renoveringer, råd & vejledning til ombygningen, tilsyn, erhvervsarkitekt, projekteringsarbejde, Bygherrerådgivning, bygningsarkitekter, tegnestuehjælp, byggeteknisk rådgivning, skitseoplæg til indhentning af tilbud, Byggetilladelser, arkitektur, hjælp til byggeprocessen, arkitektfirma, ombygninger, arkitekttegninger, ombygning af værelser, råd & vejledning til byggeprojekt, Hjælp til ombygning af parcelhuse, brandteknisk gennemgang, arkitekt til tilbygninger, ark, Udstykningsplaner, brandteknisk behandling, arkitekten, tilbygning til en familiehuse, annekstilbygning, Hjælp til byggeprojekt, rådgivning til køb af bolig, Arkitekttegnede huse, hjælpe til indhentning af tilbud, indhentning af tilbud, ændret anvendelse af carporten, Typehuse, arkitektvirksomheder, Arkitekttegnet bolig, ændret anvendelse af garagen, arkitekt rådgivning, ombygning af sommerhuse, byggeformidling, Skitsering
Alternative nummerformater

20274908

20 27 49 08

2027 4908

20 274 908