Om firmaet

AlsBogføring.dk er en ung virksomhed, der har specialiseret sig i at varetage økonomifunktionen i mindre og mellemstore virksomheder fra dagligt bogholderi til budgettering og økonomistyring. Vi kan klare opgaverne fra vores...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
74 42 13...
Adresse

Falstersgade 4

6400 Sønderborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

AlsBogføring.dk er en ung virksomhed, der har specialiseret sig i at varetage økonomifunktionen i mindre og mellemstore virksomheder fra dagligt bogholderi til budgettering og økonomistyring. Vi kan klare opgaverne fra vores kontor, men vi kommer også gerne ud i virksomheden, hvis det er mere praktisk for jer. Vi er et sammentømret team, der sammenlagt har over 50 års erfaring indenfor løn og bogholderi. Læs mere på hjemmesiden.

Serviceydelser

Vi klarer alle former for kontering og bogføring i mange forskellige brancher, og foreninger. Slutresultatet er en balance, kunden kan bruge til indberetning til skat, eller hvis man ønsker en revisionspåtegning, anvendes denne.

Vi udarbejder perioderegnskaber, indberetter moms, laver bankafstemninger, kasseafstemninger m.m.

Alsbogføring.Dk ApS' valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Alsbogføring.Dk ApS

Omsætning

2 003 tkr

Afkastningsgrad

11.01 %

Antal ansatte

8

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Alsbogføring.Dk ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

ALSBOGFØRING.DK ApS

CVR-nr:

33754493

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

81 000

NACE-branche

692000 Bogføring og revision: skatterådgivning

Startdato:

25-05-2011

Ledelse/Administration
Viser 4 af 6
Proff logo
Alternative nummerformater

74421314

74 42 13 14

7442 1314

74 421 314