Om AME Rengøring ApS

Vi er dygtige til at gøre rent, men der er også mange andre grunde til at bruge AME Rengøring. God rådgivning, gode arbejdsforhold og god kommunikation er bare tre argumenter, der smitter positivt af på jeres rengøring. Vi er eksperter i rengøring. Det betyder, at vi altid rådgiver jer om de bedste rengøringsløsninger - inden vi laver en aftale. Samtidig betyder det, at vi skræddersyer rengøringen, så det passer lige nøjagtig til jeres virksomhed og til jeres virkelighed.

Ydelser

Vi kan tilbyde din virksomhed en individuel rengøringsløsning. En rengøring der ugen igennem veksler mellem let - og grundig rengøring alt efter lokalernes anvendelse og belastning. En rengøring der udføres af faste og stabile medarbejdere, der hver dag sørger for at lokalerne er rene og tiltalende så du og dine kollegaer har et rart arbejdsmiljø.

Vores medarbejdere vælger ikke den letteste løsning - de ved, at pc-tastatur, regnemaskiner, telefoner og brevbakke-holdere skal løftes for rengøring og telefonrør skal aftørres.

Vi er et firma, der satser på stabile medarbejdere og de mest effektive værktøjer og udstyr, for at opnå en høj kvalitet til en fornuftig pris. Hos os vil du opleve et samarbejde baseret på kvalitet, service og tillid.

Rengøring en sanseoplevelse!

----------------------------------------

Vi er mere fleksible end de fleste og er bevidste om betydningen af en god dialog.

AME Rengøring ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnA.M.E. RENGØRING ApS
SelskabsformAnpartsselskab
Startdato:30-06-2005
CVR-nr:28867182
Selskabskapital125000
Omsætning-
NACE-branche812100 Almindelig rengøring i bygninger

Ledelse/Administration

Finn Schmidt HolmDirektør
Finn Schmidt HolmStifter

Alternative nummerformater

6615764466 15 76 446615 764466 157 644