Om firmaet

Vi vil tilbyde nuværende og kommende beboere attraktive og konkurrencedygtige boliger med en høj grad af individuel boligindretning samt boligområder med et godt bomiljø, således at dette er medvirkende til at skabe en tryghed...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
97 52 27...
Adresse

Albert Diges Vej 20

7800 Skive

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Vi vil tilbyde nuværende og kommende beboere attraktive og konkurrencedygtige boliger med en høj grad af individuel boligindretning samt boligområder med et godt bomiljø, således at dette er medvirkende til at skabe en tryghed og et fundament for den enkelte beboers dagligdag.

Generel beskrivelse

Skriv dig op og søg bolig hos aab boligudlejning og få adgang til 1700 lejemål i Skive, Salling, Fur og Stoholm.

aab boligudlejning er demokratisk opbygget med beboerflertal i alle styrende organer. Alle boliger er opført i samarbejde med kommunen.

Ingen skal tjene på huslejen i en almen boligorganisation, idet huslejen er omkostningsbestemt. Det vil sige, at regnskabet for dit boligområde så vidt muligt skal balancere år for år.

Hvert boligområde er en selvstændig juridisk og økonomisk enhed, hvis økonomiske midler (opsparing m.v.) ikke kan bruges i andre af boligforeningens boligområder.

Som beboer i en aab boligudlejning er dine rettigheder i højsædet - der holdes indflytningssyn, der udfyldes mangelliste, der udarbejdes fraflytningssyn og du kan altid klage til Beboerklagenævnet (uvildig klageinstans) såfremt du under eller efter din boperiode ikke er enig med boligforeningen.

Arbejdernes Andelsboligforenings valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Arbejdernes Andelsboligforening

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

28

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Arbejdernes Andelsboligforening findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

ARBEJDERNES ANDELSBOLIGFORENING

CVR-nr:

37308811

Selskabsform

Forening

Selskabskapital

0

NACE-branche

682010 Almennyttige boligselskaber

581410 Udgivelse af ugeblade og magasiner

682040 Udlejning af erhvervsejendomme

Startdato:

23-07-1964

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

97522733

97 52 27 33

9752 2733

97 522 733