Om firmaet

Hos Restaurant ATRIUM får du en gastronomisk oplevelse midt i Århus C, hvor du kan sidde i grønne og rolige omgivelser og være helt afskærmet fra byens travlhed og ræs.

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
31 13 77...
Adresse

Store Torv 4

8000 Aarhus C

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Hos Restaurant ATRIUM får du en gastronomisk oplevelse midt i Århus C, hvor du kan sidde i grønne og rolige omgivelser og være helt afskærmet fra byens travlhed og ræs.

Om os

Restaurant ATRIUM er placeret midt i hjertet af Aarhus, og rummer både restaurant med dining koncept, bar og muligheden for at arrangere selskaber i alle mulige størrelser efter dine ønsker.

Om du ønsker at spise til morgen, aften, bestille roomservice, arrangere et selskab eller bare drikke en cocktail eller to, så er det alt sammen muligt hos Restaurant ATRIUM. Serveret i de historiske og pompøse rammer af Hotel Royal skaber dét tilsammen et nyt restaurantunivers til både hotelgæster og aarhusianere.

Bag ATRIUM står Søren Jakobsen og William Jørgensen, restaurantejerne af Gastromé, som har et stort fokus på kvalitet i alle deres projekter med et kendetegn værende klassisk med et twist.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Atrium

Omsætning

4 354 tkr

Afkastningsgrad

37.38 %

Antal ansatte

36

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Atrium findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Signature Brands A/S

CVR-nr:

40431357

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

600 000

NACE-branche

561010 Restauranter

Startdato:

05-04-2019

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

31137722

31 13 77 22

3113 7722

31 137 722