Om firmaet

Augustenhof Strand Camping har en af de mest idylliske placeringer i hele Sønderjylland. Vi ligger næsten direkte på stranden i et meget smukt og uforstyrret område. Her har du mulighed for at nyde det danske sommerlandskab,...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
74 45 03...
Adresse

Augustenhofvej 30

6430 Nordborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Augustenhof Strand Camping har en af de mest idylliske placeringer i hele Sønderjylland. Vi ligger næsten direkte på stranden i et meget smukt og uforstyrret område. Her har du mulighed for at nyde det danske sommerlandskab, badevandet og freden sammen med familien. Hvis I trænger til at komme en tur til byen, ligger vi kun 30 km fra Sønderborg. I Sønderborg har du rige muligheder for et bredt udvalg af indkøb, hygge ved byens mange caféer eller opleve kulturen i “Sønderjyllands hovedstad"

Vintercamping

På Augustenhof Strand Campinghar vi åbent hele året, og tilbyder derfor alletiders mulighed for vintercamping.

Der er noget helt specielt ved vintercamping. Selvsagt er det koldere end om sommeren, men har du det rigtige udstyr med, vil du få en uforglemmelig oplevelse. På de frostklare dage, hvor sneen har lagt sig som en tung dyne over pladsen hersker der en fred som du ikke finer andre steder, og er du heldig får du første parket til at nyde det sønderjydske dyreliv på næreste hold, mens du sidder i din lune campingvogn og nyder morgenkaffen.

Når solen har fået magten over den værste nattefrost er det fantastisk op opleve naturen på Als til fods. Medbring en termokande med varm kaffe eller kakao og en madpakke og oplev den vinternaturen på en måde som du måske ikke har prøvet det før. Når tæerne er ved at blive kolde, er det tid til at komme hjem til den lune vogn igen. Du får dog ikke naturen længere væk, end at du næsten stadig sidder i den - bare i en temperatur du selv kan styre - og måske med en god bog, et kortspil eller kryds og tværs til at nyde stilheden med.

Augustenhof Strand Campings valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Augustenhof Strand Camping

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

2

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Augustenhof Strand Camping findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Augustenhof Strand Camping v/Anette Toft Nissen

CVR-nr:

15965045

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

553000 Campingpladser

Startdato:

01-03-1992

Ledelse/Administration
Anette Toft Nissen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

74450304

74 45 03 04

7445 0304

74 450 304