Auning Begravelsesforretning logo

Auning Begravelsesforretning

Om firmaet

Auning Begravelsesforretning håndterer alle de praktiske opgaver i forbindelse med begravelser og bisættelser og hjælper med at skabe de bedste rammer for en værdig og smuk afsked med Deres nærmeste. Vi yder saglig og...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
86 48 46...
Adresse

Tårupvej 21

8963 Auning

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

0:00 - 24:00

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Auning Begravelsesforretning håndterer alle de praktiske opgaver i forbindelse med begravelser og bisættelser og hjælper med at skabe de bedste rammer for en værdig og smuk afsked med Deres nærmeste. Vi yder saglig og professionel vejledning og har god erfaring med at løse opgaver ned til den mindste detalje. Ud over god service forhandler vi kvalitetsprodukter, såsom kister og urner mm. De kan trygt komme til os for uforpligtende vejledning. Medlem af Danske Bedemænd. Kontakt os for mere info.

Generel beskrivelse

Uanset om De forbereder fremtiden, eller om De netop har mistet en slægtning eller nær ven, er det vigtigt, at De får en saglig og professionel vejledning og betjening i forbindelse med begravelse eller bisættelse.

Vi har god erfaring i at løse de praktiske opgaver ned til den mindste detalje. Derfor kan De trygt komme til os, også selvom De blot ønsker uforpligtende vejledning.

Samtale kan finde sted hos Dem, også aften og weekend.

Auning Begravelsesforretnings valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Auning Begravelsesforretning

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Auning Begravelsesforretning findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Auning Begravelsesforretning v/Niels Orla Pedersen

CVR-nr:

27753221

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

960300 Bedemænd og begravelsesvæsen

Startdato:

01-08-2004

Ledelse/Administration
Niels Orla Pedersen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

86484645

86 48 46 45

8648 4645

86 484 645