Aut. Skorstensfejermester - Flemming E. Nielsen logo

Aut. Skorstensfejermester - Flemming E. Nielsen

Om firmaet

Skorstensfejer Flemming har over 40 års erfaring inden for faget. Der er altid fokus på høj kvalitet og service når en opgave skal udføres. Vi udfører forskellige opgaver som skorstensfejer, bl.a. alle former for renseopgaver...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
98 93 10...
Adresse

Lynggårdsvej 11

9881 Bindslev

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

Skorstensfejer Flemming har over 40 års erfaring inden for faget. Der er altid fokus på høj kvalitet og service når en opgave skal udføres. Vi udfører forskellige opgaver som skorstensfejer, bl.a. alle former for renseopgaver af rør og kanaler. Derudover tilbyder vi også hestevogns kørsel til f.eks. bryllup og studenter. Ring til os for at hører nærmere og få et uforpligtende tilbud. Vi står altid til rådighed for uvildig og uafhængig rådgivning, hvisder er brug for det.

Supplerende oplysninger

En skorstensfejer renser kedler, skorstene og rørsystemer. På skolen lærer du forskellige former for renseteknik. Du lærer også at forhindre brand. En stor del af arbejdet går ud på at rådgive kunder om f.eks. nyt fyr eller varmeanlæg. Du lærer at måle, kontrollere og godkende om varmeanlæg, fyr og skorstene er i orden. Som skorstensfejer lærer du også om love og regler. Skorstensfejere arbejder som ansatte hos en skorstensfejermester eller bliver selv skorstensfejermester.

Aut. Skorstensfejermester - Flemming E. Nielsens valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Aut. Skorstensfejermester - Flemming E. Nielsen

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

5

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Aut. Skorstensfejermester - Flemming E. Nielsen findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Skorstensfejermester Flemming Engelhart Nielsen

CVR-nr:

32407455

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

812220 Skorstensfejning

Startdato:

01-09-2009

Ledelse/Administration
Flemming Engelhart Nielsen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

98931094

98 93 10 94

9893 1094

98 931 094

40447843

40 44 78 43

4044 7843

40 447 843