Om AUTO CERT Danmark

Velkommen til AUTO CERT Danmark i København. AUTO CERT Danmark viderefører Tüv Nord Danmark´s aktiviteter inden for ISO for Synshaller/autoværksteder i Danmark. Se dig omkring på vores site – og få en snak med os Vi er klar med kyndig vejledning til dig.

AUTO CERT Danmark hjælper med opstarten af din synshal

Overvejer du at starte din egen synshal? Eller har du allerede startet en synshal og søger sparring? Ved start af synshaller er der en masse retningslinjer, der skal følges. Med vores hjælp kan du være sikker på, at alt foregår, som det skal under opstarten. Vi hjælper dig blandt andet med kontrol af din virksomheds kvalitetssystem og sikrer, at din nuværende eller kommende synshal opfylder kravene fra Færdselsstyrelsen.

Regler som autoriseret synshal

Som autoriseret synsvirksomhed står du på baggrund af en tilladelse fra Færdselsstyrelsen for at foretage tekniske kontroller af, om det pågældende køretøj opfylder lovgivningens krav, og dermed om det fortsat må køre på de danske veje. Der gælder specifikke krav til din virksomhed, hvis den skal være en autoriseret synshal. Vi sørger i den forbindelse for at være din sparringspartner samt for at bakke dig op, når du er i gang med opstart af synsvirksomhed. Med os kan du forvente et trygt og godt samarbejde, så processen forløber præcis, som den skal. Vores ønske er at se vores kunder komme i mål.

AUTO CERT Danmarks valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • AUTO CERT Danmark Teknisk afprøvning, teknisk kontrol, Frederiksberg - 1
  • AUTO CERT Danmark Teknisk afprøvning, teknisk kontrol, Frederiksberg - 2
  • AUTO CERT Danmark Teknisk afprøvning, teknisk kontrol, Frederiksberg - 3
  • AUTO CERT Danmark Teknisk afprøvning, teknisk kontrol, Frederiksberg - 4
  • AUTO CERT Danmark Teknisk afprøvning, teknisk kontrol, Frederiksberg - 5

AUTO CERT Danmark, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

-

Selskabsform

-

Startdato:

-

CVR-nr:

-

Selskabskapital

-

Omsætning

-

NACE-branche

Ledelse/Administration

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-