Om AUTOONE Vejle

AUTOONE har siden etableringen i 2001 fået skabt en velorganiseret forretning hvad angår køb og salg af nyere brugte biler.Kundens ønsker og behov kommer altid i første række og vi har i den anledning opbygget et koncept som retter fokus på at gøre disse til en realitet.Vi har en brændende lidenskab for biler, som vi til den fulde præcision udnytter, ved at tilbyde brugte biler hvor kvaliteten og standen er på det rette sted. #nl#

Biler til alle:

Hos os finder du altid 100 top-klargjorte biler af forskellige mærker fra A-Z i prisklasse mellem 30.000-350.000.

Vi vil være konkurrencedygtige, og vores politik er altid at befinde os blandt de bedste og billigste, når du søger efter tilsvarende bil på nettet.

Er du interesseret i en af vores biler og synes du at vejen er for lang, så har vi løsningen, vi kan aflevere bilen uanset hvor du bor i Danmark.

Varebiler:

Står du og mangler en firmabil, varebil eller ladbil i alle forskellige størrelser, kan vi tilbyde forskellige biler, blandt dem vi har til salg i vores bil liste.

Har vi ikke den bil du ønsker, kan vi altid via vores store netværk finde dig den rigtige bil med den rigtige opbygning, uanset om det skal være store kassebil, ladbil eller bare en hel alm. firmabil.

Vi vil være konkurrencedygtige, og vores politik er altid at befinde os blandt de bedste og billigste, når du søger efter en tilsvarende bil på nettet.

Værksted:

AUTOONE vil gå meget langt for kunderne, fra det øjeblik du kommer ind på vores værksted, og til du igen er flot kørende på vej ud i verden.

Vi hjælper dig hele vejen! Det er nemlig vores mål at skabe flere glade bilister på de danske vejene.

AUTOONE er naturligvis garant for, at reservedele og udstyre, der bliver brugt under reparation eller montering, er af topkvalitet.

Samtlige leverandører er blevet vurderet med stor omhu, og er udvalgt efter deltaljerede forskrifter. Dermed er du sikker på, at du får kvalitet til den helt rigtige pris hos os.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

AUTOONE Vejle, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

AUTOONE ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

16-03-2012

CVR-nr:

34464081

Selskabskapital

80000

Omsætning

-

NACE-branche

451120 Detailhandel med personbiler, varebiler og minibusser, 451110 Engroshandel med personbiler, varebiler og minibusser, 532000 Andre post- og kurertjenester

Ledelse/Administration

Direktør

Darin Ata Mohammad Abdulla

Stifter

Darin Ata Mohammad Abdulla

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

2 203 tkr

Afkastningsgrad

5,04 %

Antal ansatte

7