Om Bach Vent

Bach Vent leverer og installerer alle former for ventilationsanlæg, bl.a. avancerede laboratorier, operationsstuer, renrumsløsninger, procesudsugning samt simple boligventilationsløsninger. Desuden tilbyder vi totalinstallation af renrum med vægge, lofter, døre og vinduer, gulve samt gennemføringer til medier til produktion i renrummet. Vi har attraktive serviceaftaler, således at du som kunde altid er sikret et driftsikker og energirigtigt driftanlæg. Kontakt os for mere information.

Supplerende oplysninger

Bach Vents målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst samarbejdspartner. Vi udfører ikke opgaver, der er i strid med lovgivninger på området.

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Det er ligeledes vigtigt for os at minimere enhver anledning til reklamationer, samt at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af den givne opgave.

Ring til os for et uforpligtende tilbud.

Bach Vents valgte links

Billedgalleri

  • Bach Vent Ventilator, ventilationsanlæg, Gladsaxe - 1
  • Bach Vent Ventilator, ventilationsanlæg, Gladsaxe - 2
  • Bach Vent Ventilator, ventilationsanlæg, Gladsaxe - 3

Bach Vent, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnBACH VENTILATION ApS
SelskabsformAnpartsselskab
Startdato:30-06-2008
CVR-nr:31583640
Selskabskapital125000
Omsætning-
NACE-branche432200 VVS- og blikkenslagerforretninger, 454000 Salg, vedligeholdelse og reparation af motorcykler og reservedele og tilbehør hertil

Ledelse/Administration

Christian Knud BachDirektør
Christian Knud BachStifter