Om firmaet

Hos KonditorBager holder vi fast i én ting, der mere end noget andet betyder alverden for os og for dig. Vi bager, så det smager! Derfor får du altid kun lækre brød og kager, der er mesterbagt med ægte håndværk her. Vi bager...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
75 25 58...
Adresse

Strandvejen 417

6854 Henne

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

7:00 - 17:00

Bedømmelser

(1)

Gå til bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Hos KonditorBager holder vi fast i én ting, der mere end noget andet betyder alverden for os og for dig. Vi bager, så det smager! Derfor får du altid kun lækre brød og kager, der er mesterbagt med ægte håndværk her. Vi bager alt af udsøgte råvarer helt fra bunden til helt friskbagt. Både de mange gode og kernefriske brød og de herligste konditorkager til den søde tand. Vi kunne ikke drømme om at byde dig andet.

Generel beskrivelse

KonditorBager sætter en stor ære i at kunne vejlede, informere og servicere dig som kunde. KonditorBager er en kæde af over 50 butikker fordelt over hele landet. Bagerkæden blev startet i 1977 af konditorer og bagere, der ville hæve kvaliteten og slå et ekstra slag for det smagfulde håndværksbagte.

Tiderne og danskernes smag har ændret sig siden kædens start, og vores store udvalg har fulgt med tiden. Men vi er aldrig gået på kompromis med håndværkskvaliteten og vores navn KonditorBager. Derfor kan du hos os få både velbagt bagerbrød og kulinariske konditorkager i én og samme butik.Her finder du alt, hvad hjertet og munden kan begære. Til den sunde livsstil og til den søde tand. Til hele familien. Til hverdag og fest. Velkommen til!

Bager Bos valgte links

Bedømmelser

N

Niels jørgen Stjernholm

Mere end et år siden

Gode tærter, og åbner kl 7 om morgenen

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Bager Bo

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

23

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Bager Bo findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

OUTRUP BAGERI I/S

CVR-nr:

21530271

Selskabsform

Interessentskab

Selskabskapital

0

NACE-branche

107120 Fremstilling af friske bageriprodukter

Startdato:

01-04-1999

Ledelse/Administration
Bo Kjær Thomsen

Fuldt ansvarlig deltager

Dan Kjær Thomsen

Fuldt ansvarlig deltager

Pia Kjær Thomsen

Fuldt ansvarlig deltager

Per Kjær Thomsen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

75255800

75 25 58 00

7525 5800

75 255 800