Om Bagsværd Dyreklinik

Velkommen til Bagsværd Dyreklinik. Vi er en moderne dyreklinik, der tilbyder professionel og omsorgsfuld behandling i et stressfrit miljø. Bagsværd Dyreklinik har eksisteret siden 1930 og den nuværende ejer, Dyrlæge Anne Carlsson, har over 30 års erfaring fra smådyrspraksis. Vi bestræber os på at dit besøg, på klinikken, bliver så stressfrit for dit kæledyr, som overhovedet muligt.

Mere om os

Vores højeste prioritet er, at give klienter den bedste service og patienter den bedst mulige behandling under rolige og stressfrie forhold. Med kun én dyrlæge, som kender dit dyr særligt godt hele livet, får du større tryghed og dyrlægen kan bedre vejlede og behandle optimalt. Vi sætter normalt ½ time af til hver patient/klient i modsætning de 7-15 minutter, der er normen. Det koster ikke ekstra, men giver mere ro. Vi holder os ajour med nyeste tiltag indenfor familiedyrspraksis, bl.a. ved jævnlig deltagelse i efteruddannelse. Hermed kan vi rådgive bedst muligt til gavn for dyr og ejer.

Alt i alt er vores mål: professionel og omsorgsfuld behandling i trygge rammer. Annes motto er: "Dyrlæge for dyrenes skyld". Vi kan tilbyde medicinsk og kirurgisk behandling og har eget laboratorium, hvor vi kan udføre de mest almindelige tests på blod-, urin-, hud-, hår-, vævs- og afføringsprøver. Dit dyr kan blive ultralydsscannet, få tandbehandling og vi anvender også akupunktur og guldimplantation (Anne er certificeret hos IVAS og DMSfA og har undervist andre dyrlæger og læger i teknikkerne).

Vi har også et bredt udvalg af kvalitetsfoder, sunde kosttilskud og andre dyreartikler på klinikken. Du er meget velkommen til at komme forbi og få et par gratis foderprøver til din hund eller kat. Det er bedst at ringe i forvejen, da du ellers risikerer at gå forgæves, hvis dyrlægen er i sygebesøg.

Vi har desuden et meget fint samarbejde med specialister, så hvis dit dyr skulle have behov for specialhjælp, vil du blive henvist til den rette.

Du er meget velkommen til at ringe med spørgsmål om pasning, pleje, fodring og hvad der ellers falder dig ind om dit nuværende - eller kommende dyr.

Åbningstider

Ring venligst i forvejen, hvis du ønsker at købe foder eller andet til dit dyr, da dyrlægen kan være i sygebesøg eller på kursus og klinikken kan være lukket i en kortere periode.

Klinik for kæledyr

Vi er en moderne smådyrsklinik, der tilbyder professionel og omsorgsfuld behandling i et stressfrit miljø.

Bagsværd Dyreklinik har eksisteret i over 80 år (siden 1930) og nuværende ejer, Dyrlæge Anne Carlsson, har over 30 års erfaring fra smådyrspraksis.

Vi behandler alle familiedyr.

De fleste af vores kunder er fra Bagsværd, men vi ser flere og flere fra mange af de omkringliggende byer, bl.a.:

- Buddinge

- Farum

- Hareskoven

- Herlev

- Lyngby

- Søborg

- Værløse

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

Bagsværd Dyreklinik, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Bagsværd Dyreklinik v/Anne Carlsson

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-03-2004

CVR-nr:

27585388

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

750000 Dyrlæger

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Anne Carlsson

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

1