Om firmaet

Bakmand Belægning er et professionelt brolægger virksomhed, med mange års erfaring og viden indenfor brolægning i alle størrelser og omfang. Vi yder ambitiøst og seriøst arbejde indenfor bl.a. brolægning, støttemure og hegn,...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
42 40 67...
Adresse

Enggårdsbakken 63

8560 Kolind

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Bakmand Belægning er et professionelt brolægger virksomhed, med mange års erfaring og viden indenfor brolægning i alle størrelser og omfang. Vi yder ambitiøst og seriøst arbejde indenfor bl.a. brolægning, støttemure og hegn, hvor kvaliteten er i top. Vi mener nemlig, at kvaliteten ligger i håndværket, og arbejder derfor meget omhyggeligt, for at få det bedste resultat. Derudover samarbejder vi med IBF Beton, som leverer det bedste af det bedste indenfor bl.a. beton.

Hos Bakmands Belægning får du:

✓ 5 ud af 5 stjerner hos 3byggetilbud.dk

✓ Høj kvalitet og professionalisme

✓ Fokus på god kundedialog fra start til slut

✓ Skarpe og konkurrencedygtige priser

✓ Specialister i brolægning

✓ Mange års erfaring

✓ Kører i hele Østjylland

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Bakmand Belægning

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Bakmand Belægning findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Bakmand Belægning

CVR-nr:

37160156

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

439990 Anden bygge- og anlægsvirksomhed, som kræver specialisering

Startdato:

20-03-2020

Ledelse/Administration
Christian Sander Nicolajsen Bakmand

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Kategorier
Søgeord
Gangstier, sætning af kantsten, Flisebelægninger, Terrasser, Rullegræs, Træbeskæring, brolæggeropgaver, flisebelægning til carport, brolægningsopgaver, kloakarbejde, Gartnere, belægning af haver, brolæggerfirma, Støttemure, Hækklipning, Anlægsopgaver, Nedgravning, Brolæggerarbejde, Havepleje, Serviceaftaler, Jordarbejde, Anlægsarbejde, brolægninger, stengærde, beskæring af træer, Entreprenører, nyanlæg af områder, Fliselægning, vedligeholdelse af områder, Blomster, belægning af fortove, Brolæggere, Beskæring af buske, Flisearbejde, belægning af pladser, Snerydning, anlæg af haver, belægning til terrasse.hegn, Støttemurer, støttemur, Vedligeholdelse, Entreprenørarbejde, anlægninger, Græslægning, Entreprenøropgaver, Brosten, Nyanlæg, Græsplæner, Brolægning, belægning af indkørsler, Belægningssten, Anlægsentreprenører, nyt haveanlæg, Plantning, Anlægspleje, murerarbejde, mureropgaver, Gårdsplaner, belægning af veje, glatførerbekæmpelse, Brolægger, Beskæring, granitarbejde, Fliser, Udgravning, Anlægsgartneri, Træfældning, murerservice, Græs, Anlægsgartnere, murer, Maskinlægninger, gangstier i haven, asfaltarbejde, brolægningsarbejde, granitsten, Hække, Park og Haveservice, Havemure, Ukrudtsbekæmpelse, Havearbejde, Haver, belægning af fortov, Træfældninger, træbeskæringer, Jordarbejde & Fliselægning, haveanlæg, Hegnopsætning, belægning af fliser, Rodfræsning, Haveservice, Belægning, Blomst, Bygge- og anlægsentreprenører, Planter, Beplantning, Hækplanter, Indkørsler, Granitstensbelægning
Alternative nummerformater

42406710

42 40 67 10

4240 6710

42 406 710