Om firmaet

BANG’S VVS er en autoriseret VVS-virksomhed i Nakskov. Vi er din professionelle virksomhed, som mestrer store som små VVS-opgaver på hele Lolland, Falster og Sjælland. Vi er eksperter inden for energibesparende løsninger og...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
51 88 11...
Adresse

Tim Bang Pedersen

Linkøpingvej 23

4900 Nakskov

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image

Om os

BANG’S VVS er en autoriseret VVS-virksomhed i Nakskov. Vi er din professionelle virksomhed, som mestrer store som små VVS-opgaver på hele Lolland, Falster og Sjælland. Vi er eksperter inden for energibesparende løsninger og varetager en bred vifte af kunder.

Vand

Vi mestrer alle processer inden for vand og vandinstallationer. Vi udfører graveopgaver, installationer, service, afkalkning og vedligehold.

Varme

Vi har erfaring med varmeløsninger til store industribygninger såvel som det lille sommerhus. Vi har alt inden for anlæg, centraler og pumper.

Sanitet

Vi installerer alt lige fra toiletter og badekar til montering af armaturer og blandingsbatterier i køkken og bad. Hvad kan vi hjælpe dig med?

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Bangs VVS

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

12

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Bangs VVS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Bangs VVS

CVR-nr:

36312726

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

432200 VVS- og blikkenslagerforretninger

682040 Udlejning af erhvervsejendomme

Startdato:

01-08-2015

Ledelse/Administration
Tim Bang Pedersen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

51881119

51 88 11 19

5188 1119

51 881 119