Om Behrendsen Vvs & Blik ApS

Behrendsen vvs & blik i Odense er dit lokale VVS firma og blikkenslager med mange års erfaring i branchen. Som VVS-installatør og blikkenslager udfører vores firma alle former for opgaver inden for vores felt. Hvad enten du skal have installeret et nyt varmesystem, ønsker et nyt badeværelse, eller hvis du har brug for inddækninger på taget, brug for akut vvs, klarer vores VVS firma opgaven.

VVS arbejde i Odense

Vi udfører VVS arbejde på alle slags ejendomme såsom private boliger, beboelsesejendomme, produktionsvirksomheder og ved nybyggeri. Hos vores VVS installatører er der intet VVS arbejde, der er for krævende, og vi udfører alle slags opgaver – store som små.

Din lokale blikkenslager i Odense by

Vi udfører blikkenslagerarbejde for alle vores private kunder såvel som erhvervskunder, ejendomsforeninger og kommuner i hele Odense og på resten af Fyn.

Vi har stor erfaring og ekspertise som blikkenslager og ved, hvor vigtigt det er, at det æstetiske udtryk stemmer overens med resten af boligens fremtoning. Som blikkenslager lægger vi stor vægt på kvaliteten af vores arbejde og leverer kun et resultat, der matcher vores kunders ønsker.

Behrendsen Vvs & Blik ApS' valgte links

Billedgalleri

  • Behrendsen Vvs & Blik ApS Blikkenslager, Odense - 1
  • Behrendsen Vvs & Blik ApS Blikkenslager, Odense - 2

Behrendsen Vvs & Blik ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Behrendsen vvs & blik ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

30-06-1983

CVR-nr:

73286913

Selskabskapital

200000

Omsætning

-

NACE-branche

432200 VVS- og blikkenslagerforretninger

Ledelse/Administration

Kategorier

Alternative nummerformater

2011897020 11 89 702011 897020 118 970