BN Isolering Børge Nørgaard ApS logo

BN Isolering Børge Nørgaard ApS

Om firmaet

Isolering af hule mure er en nem, billig og effektiv form for isolering. Alligevel er der mange ældre huse, der har kolde, hule mure. En ydervæg med 80 mm hulrum vil når den er fyldt op med Rockwool Hulrumsfyld, give en årlig...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
74 46 15...
Adresse

Bækgade 14

6400 Sønderborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Isolering af hule mure er en nem, billig og effektiv form for isolering. Alligevel er der mange ældre huse, der har kolde, hule mure. En ydervæg med 80 mm hulrum vil når den er fyldt op med Rockwool Hulrumsfyld, give en årlig besparelse på 10 liter olie pr. m2 væg. Indblæsning af Rockwool Hulrumsfyld foregår udefra, helt uden gener for beboerne. Udtagne mursten mures i igen og der fuges efter, så det er svært at se ¿sporene¿ efter isoleringsarbejdet.

Generel beskrivelse

Loft og tagisolering

En stor del af husets varme forsvinder gennem taget. Loftet er derfor et af de vigtigste steder at sørge for en god og tidssvarende isolering. Efterisolering der virker!

Indblæsning af Rockwool Hulrumsfyld i etageadskillelsen sker fra loftsiden.

På den måde udføres arbejdet uden synlige huller i eksisterende loft. Et eventuelt lerindskud i bjælkekonstruktionen forhindrer ikke en effektiv efterisolering.

I mange huse er isolering af etageadskillelsen mellem stue og kælder også muligt. Isoleringen giver højere overfladetemperatur på loft og gulv, hvilket fjerner træk og fodkulde.

Hvis loftrummet benyttes til beboelse, er der et særligt brandkrav til etageadskillelsen. Ved efterisolering af etageadskillelser mod uventileret tagrum, bør fugtbalancen beregnes eller ventilation etableres.

BN Isolering Børge Nørgaard ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

BN Isolering Børge Nørgaard ApS

Omsætning

867 tkr

Afkastningsgrad

21.01 %

Antal ansatte

3

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra BN Isolering Børge Nørgaard ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

BØRGE NØRGAARD ApS

CVR-nr:

67093011

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

125 000

NACE-branche

412000 Opførelse af bygninger

Startdato:

24-06-1981

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

74461529

74 46 15 29

7446 1529

74 461 529