Om firmaet

boli.nu er en boligorganisation - en ny og frisk version af det tidligere Socialt Boligbyggeri, der samler på tilfredse lejere. Det har vi gjort siden 1944. Vi tror på, at gode, moderne boliger tiltrækker gode lejere, der...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
75 92 48...
Adresse

Danmarksgade 81

7000 Fredericia

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

boli.nu er en boligorganisation - en ny og frisk version af det tidligere Socialt Boligbyggeri, der samler på tilfredse lejere. Det har vi gjort siden 1944. Vi tror på, at gode, moderne boliger tiltrækker gode lejere, der sætter pris på gode rammer om deres hjem. Rammer, som vi passer på, renoverer og vedligeholder professionelt og med stort engagement

Vores 1.833 boliger er fordelt på 17 afdelinger, der ligger både i og uden for voldene i Fredericia. Med Fredericias placering centralt i Danmark er du tæt på det meste. Samtidig byder Fredericia på enestående oplevelser skønne med naturområder og direkte adgang til Lillebælts strande. Byen er året rundt rig på historiske og kulturelle oplevelser for hele familien - læs meget mere på visitfredericia.dk.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

boli.nu

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

28

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra boli.nu findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Boli.nu

CVR-nr:

35457828

Selskabsform

Fonde og andre selvejende institutioner

Selskabskapital

0

NACE-branche

682010 Almennyttige boligselskaber

Startdato:

06-11-1944

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

75924844

75 92 48 44

7592 4844

75 924 844