Om Boligforeningen Vesterport

Boligforeningen Vesterport er sat i verden for at give alle i Frederikshavn og omegn mulighed for at få en god bolig. Boligen har stor betydning for vore livskvalitet. Det er vores fundament, og det er her, vi føler os sikre og hører hjemme. Derfor gør vi som boligforening meget ud af, at skabe et trygt og behageligt nærmiljø for alle vores beboere. Vi ønsker tilfredse beboere, og det opnår vi gennem god service i dagligdagen og ved at tilbyde kvalitetsboliger til fornuftig pris.

Generel beskrivelse

Enhver, der er fyldt 15 år, kan optages som medlem af boligforeningen. Medlemskabet er personligt og indmeldelse sker ved indbetaling af i alt kr. 300,00 ( kr. 200,00 til foreningsandelen og kr. 100,00 som gebyr). De kr. 200,00 tilbagebetales ved udmeldelse. De kr. 100,00 er en årlig afgift.

Vi råder over ca. 2.300 boliger, men er desværre ikke altid i stand til at opfylde alle medlemmers ønsker til en bestemt bolig på et givent tidspunkt. Der kan godt være ventetid, på netop den bolig du ønsker, det er derfor en god ide at henvende sig i administrationen, hvor du kan blive oplyst om eventuelle ventetider.

Du kan søge bolig gennem internettet, hvor du bliver skrevet på ventelisten og modtager en personlig pinkode, som du kan bruge på nettet. Her vil du bl.a. kunne se ledige lejligheder samt plantegninger af boligerne.

Produkter

- Lejebolig

- Boligbytte

- Fremleje

- Lejlighed

Boligforeningen Vesterports valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Boligforeningen Vesterport Almennyttige boligselskaber, Frederikshavn - 1
  • Boligforeningen Vesterport Almennyttige boligselskaber, Frederikshavn - 2
  • Boligforeningen Vesterport Almennyttige boligselskaber, Frederikshavn - 3
  • Boligforeningen Vesterport Almennyttige boligselskaber, Frederikshavn - 4
  • Boligforeningen Vesterport Almennyttige boligselskaber, Frederikshavn - 5

Boligforeningen Vesterport, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

BOLIGFORENINGEN VESTERPORT

Selskabsform

Forening

Startdato:

19-04-1964

CVR-nr:

61846611

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

682010 Almennyttige boligselskaber, 433200 Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed, 683210 Administration af fast ejendom på kontraktbasis

Ledelse/Administration

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

64