Om Boliq Ejendomsadministration ApS

BOLIQ Ejendomsadministration ApS er et administrationsselskab der er målrettet til ejendomsejere af både bolig- og erhvervsejendomme, I/S og K/S selskaber, andelsboligforeninger og ejerforeninger. Vores firma er skabt som et alternativ til de store administrationsfirmaer hvor man ofte ender bagerst i køen. Vi tilbyder personlig og professionel administration af dit selskab i København, Aarhus eller andetsteds i Danmark, hvor vores service er skræddersyet og tilpasset efter netop dine behov.

Supplerende oplysninger

Vi tilbyder udarbejdelse af årsregnskab, budget, lejekontrakter, genudlejning, flyttesyn, kontakt til forsikringsselskabet og mange andre services til din administration af ejendomme, hvad end det er boliger eller erhvervsejendomme.

Til din ejer/andelsboligforening tilbyder vi professionel administration, deriblandt udførelse af opgaver som udarbejdelse af regnskab og budget, deltagelse i generalforsamlinger, daglig hjælpe til bestyrelsen, samt hjælp ved ejerskifte.

Styrer du desuden en lille eller mellemstor virksomhed - som et gartneri, en lægepraktik, en butik eller noget helt fjerde - tilbyder vi bogføringssservice, sådan at du altid ved hvad din virksomhed er værd. Du får et samlet indtryk af dine indtægter, udgifter, driftsomkostninger, værdien af dit varelager og inventar med mere.

Boliq Ejendomsadministration ApS' valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

Boliq Ejendomsadministration ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

BOLIQ EJENDOMSADMINISTRATION ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

12-12-2006

CVR-nr:

28674112

Selskabskapital

375000

Omsætning

-

NACE-branche

683210 Administration af fast ejendom på kontraktbasis

Ledelse/Administration

Direktør

Karin Annette Juul Vestergaard

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

2 936 tkr

Afkastningsgrad

41 %

Antal ansatte

7