Om Botilleje

Dine konkurrenter har brugt denne plads til at beskrive deres virksomhed. Vidste du, at du som virksomhedsejer let kan opdatere dine virksomhedsoplysninger her på Krak?

Botilleje, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn-
Selskabsform-
Startdato:-
CVR-nr:-
Selskabskapital-
Omsætning-
NACE-branche

Ledelse/Administration

Bedømmelser om Botilleje

leif Chabert Larsen

mere end et år siden

Der er nu tredje gang vi anvender botilleje, og det er stadig den samme gode rådgivning vi oplever, de sætter sig grundigt ind i opgaven og slipper ikke, før opgaven er løst.

Eva Høffding

mere end et år siden

Det har være en rigtig god oplevelse af at være i kompetente hænder. Jeg har følt mig godt taget imod. Jeg giver mine bedste anbefalinger.

ANM.

mere end et år siden

Jeg kan kun varmt anbefale Botilleje. Jeg stod i akut bolignød i forbindelse med en svær familiær situation, og Christina gjorde virkelig et kæmpe arbejde for at hjælpe mig. Var altid til at kontakte, og svarede mig altid tilbage på opkald.
Et meget reelt og troværdigt firma, som jeg klart kan anbefale.

Karsten Arnsberg

mere end et år siden

Min familie og jeg mistede vores hus ved en brand, jeg undersøgte markedet for en brugbar bolig dog uden held, faldt over et rækkehus som Botilleje udbød til leje og de var fra første øjeblik var der hurtig respons og ikke mindst venlighed forståelse for vores situation. Så en stor tak og helt sikkert topkarakter ??

Mathias Nielsen

mere end et år siden

Jeg har i mit bekendtskab med Botilleje oplevet god, tilstedeværende kontakt mellem udlejer og lejer. På alle tidspunkter har jeg følt mig godt sikret i forhold til aftaler og tidspunkter.

Botilleje har hjulpet mig hurtigt og professionelt og har i hele forløbet været nærværende og til god hjælp. I dag kan jeg uden indvendinger takke Botilleje for at have fremskaffet en ideel lejlighed til mig. Hermed mine varmeste anbefalinger af Botilleje.

Susanne Funder

mere end et år siden

Jeg stod i en situation hvor mit hus skulle lejes ud. Der var mange udlejningsselskaber at vælge imellem, men jeg valgte Botilleje, fordi de virkede professionelle og troværdige. Jeg fik god rådgivning om hvordan jeg skulle forholde mig, mht. til udlejningen og hvad jeg skulle lægge vægt på i valg af lejer. Botillejenu gav mig en god, præcis, forståelig og professionel rådgivning og jeg vil vælge dem igen hvis behovet opstår og kan kun anbefale at andre gøre det samme.
Susanne Funder

Guillermo og Laura

mere end et år siden

It's not easy. There are many people looking for an apartment in Denmark. And in some cities (like Roskilde for example) it's harder.
We were running (my girlfriend and me) for almost 2 weeks, here in Denmark, from hostels to B&Bs, after sending almost 30 letters to every advise of apartments we saw, and after searching for almost 4 weeks (including 2 weeks from Argentina before coming) we met Botilleje. They are very kind, very fast and very professional. Anyway, we asked people we trusted here, about them, cause you know... you have to deposit, and they all said: "they are nice people. They've been in this buisness since at least 15 years and they're very honest. If they say it's ok, then you can deposit". Two weeks later we received the longed key from the owners, also very nice people.
I don't know you, but when I find money in the street I say "I was lucky!". When I make business like this I say "I recomend them".

Per H

mere end et år siden

Jeg har lejet min lejlighed ud, da jeg ikke kunne få den solgt. Lejerne passede meget fint på min lejlighed i lejeperioden og den blev sat til salg de sidste 6 måneder af lejeperioden. Det resulterede i et salg, mens jeg fik dækket udgiften til husleje i mellemtiden. Botilleje har været meget proffesionelle igennem hele forløbet.

Anne Sørensen

mere end et år siden

Jeg har lejet ud via Botilleje og har følt at der blev taget hånd om min udlejning på bedste vis. De har fundet gode lejere som har betalt til tiden og næsten efterladt huset i bedre stand end da de overtog det.

Røjgaard

mere end et år siden

Som boende I udlandet, har Botilleje været os en utrolig stor hjælp ved udlejning vores hus. Alt fra første kontakt til overdragelse blev udført professionelt, hurtigt og ikke mindst tillidsfuldt.

Botilleje er et firma, vi absolut kan anbefale og vil, om nødvendigt, bruge igen.

Emil

mere end et år siden

Jeg kan varmt anbefale botilleje. Jeg kontaktede dem for at få en lejekontrakt udarbejdet lige op til jul og den blev lavet med dags varsel. Senere har jeg haft et par spørgsmål, som også straks er blevet besvaret.

Robin Jensen

mere end et år siden

Jeg giver min allerbedste anbefaling til Botilleje, som har hjulpet mig med udlejning af mit hus mens jeg arbejder i udlandet. Der var baade god menneskelig forstaaelse og samtidigt top professionel vejledning og stoette. De potentielle lejere blev kigget godt efter med henblik paa hvor vidt der var tale om en god match af begge parters interesserer og jeg kan kun anbefale Botilleje til baade potentielle udlejere og lejere, som har brug for hjaelp paa et noget uigennemskueligt marked.

Susie Sandberg

mere end et år siden

Vi manglede et sted at bo og jeg fandt Botilleje på nettet. Fra første kontakt var det en venlig og imødekommende tone og seriøs opfølgning hele tiden. Vi fik mulighed for at leje et skønt hus og er meget tilfredse med den behandling vi har fået. I forhold til mange andre bureauer og private udlejere som enten aldrig vender tilbage eller slet ikke svarer så scorer Botilleje topkarakter;0)

lars

mere end et år siden

da jeg stod foran en udstationering med kort varsel havde vi lidt af af et problem med vores hus
i første omgang havde vi henvendt os til en lokal mælger som " ih og Åhh" var ikke noget problem
da der intet var sket i 14 dg, rettede jeg henvendelse til Christina( efter anbefaling fra lokal Advokat) hvori jeg beklagede min "nød" .
hun kiggede forbi samme eftm/aften og allerede næste dag havde hun en fremvisning- det blev dog ikke dem da de ikke kunne beslutte sig, men derimod en af de 3 andre som hun havde "sendt" forbi
kan kun sige og anbefale Hende på det varmeste
det er rart man bare kan overlade det hele til Hende og ikke skulle tænke på noget
fuldt proff

Nils Macheel

mere end et år siden

Jeg har oplevet Christina Lindsgreen fra Botilleje.dk som kompetent, pro-aktivt og yderst serviceminded. Hun har omgående og med stor empati fulgt op på alle spørgsmål. Kort: anbefalelsesværdigt!

Michael Andersen

mere end et år siden

Har tidligere haft en meget dårlig oplevelse med en hjemmelavet lejekontrakt, som ikke kunne opsiges, da vi blev uenige med vores lejer. Det kostede dyrt og var ubehageligt.

Derfor søgte vi denne gang professionel hjælp med lejekontrakten. Det kostede os ca 1.500 kr., når vi havde trukket det fra i skat. Dagen efter havde vi en lejekontrakt, som vi ved holder. Christina var yderst kompetent og gav os et par brugbare råd med på vejen.

En varm anbefaling herfra

Bo Albertsen

mere end et år siden

Efter at havde forsøgt at leje ud selv igennem en længere periode uden held, satte jeg Botilleje på sagen. Det gav resultat og knap en måned efter var huset lejet ud.

Kategorier

Søgeord

Søgeord mangler

Alternative nummerformater

5188881051 88 88 105188 881051 888 810