Om Boutique D'or

Boutique Dor - Lyngbys Juvel & Urhus er en forretning med en hyggelig atmosfære, som ligger i Lyngby Storcenter i Kgs. Lyngby. Boutique Dor er i dag en familievirksomhed med veluddannede medarbejdere, som bestræber sig på, at have smykker og ure i alle prislag, så vi kan tilbyde vore kunder et bredt sortiment.

Generel beskrivelse

Boutique D'or - Lyngby's Juvel & Urhus er en forretning med en hyggelig atmosfære, som ligger i Lyngby Storcenter i Kgs. Lyngby.

Vi har eksisteret i over 25 år, og har derfor oparbejdet et stort kendskab ti,l hvad der rører sig inden for smykkemoden og nye designs.

Boutique D'or er i dag en familievirksomhed med 9 veluddannede medarbejdere, som bestræber sig på at have smykker og ure i alle prislag, så vi kan tilbyde vore kunder et bredt sortiment.

Vi kan også tilbyde gravørarbejde fra eget værksted samt reparationer af både smykker og ure. Vi har i dag også produktion af egne smykkeserier med ombytningsret. Vores motto er - vi sælger ikke en vare, men vi sælger glæde.

Vi lægger stor vægt på både kvalitet, design og yde en god service for vore kunder.

Besøg gerne vores hjemmeside

Produkter

Vi forhandler blandt andet følgende mærker/design:

I.S. Design: Hvert eneste smykke udføres som håndarbejde så det får sin egen individualitet.

I.S. Design garanterer, at smykkerne er af høj håndværksmæssig kvalitet.

Smykker fra SC - Dansk design og håndværk samt smykker fra de kendteste og bedste smykkehuse, hvor håndværks-traditioner og smukt nutidigt design er nøgleordene.....

PER BORUP DESIGN Et smykkes skønhed kan hverken vejes eller måles. Skønheden tiltrækker og holder opmærksomheden fanget betingelsesløst. Den er det håndgribelige element, der bringer formen og materialet i balance, så smykket bliver uimodståeligt.

Fusion er en ny ring fra Georg Jensen designet af Nina Koppel. Navnet Fusion symboliserer en dynamisk sammensmeltning af forskellige elementer. En fusion kan også opfattes som en aktiv handling i det ejeren selv tager initiativet til at vælge sin egen personlige kombination af de seks basisringe. Fusion er mystik og enkelhed forenet på den smukkeste tænkelige måde.

Vi forhandler flere forskellige kvalitetsmærke i ure.

Blandt andet kan nævnes

- Omega

- Rado

- Longines

- Skagen Designs

- Ole Mathiesen Copenhagen

- Tissot, Certina, Calvin Klein

- og mange flere

Ydelser

Vi kan også tilbyde gravørarbejde fra værksted samt reparationer af både smykker og ure.

Vi har i dag også produktion af egne smykkeserier med 5 års ombytningsret. Vores motto er - vi sælger ikke kun en vare, men vi sælger også glæde.

Supplerende oplysninger

Om perler - Sådan skabes Kyoto kulturperler - Havets juvel Kyoto kulturperler skabes i det lune vand ved Japans kyster...........

Diamantens slibning Ordet diamant stammer fra det græske ord uovervindelig. I det antikke Grækenland opfattedes diamanterne som stjernesplinter eller som guds tårer.

Læs mere på vores hjemmeside herom...

Kom indenfor i butikken og se flere modeller eller kig på vores hjemmeside for yderligere oplysninger.

Generel beskrivelse

Vi er en forretning med en hyggelig atmosfære, som ligger i Lyngby Storcenter. Vi har eksisteret i over 40 år, og har derfor oparbejdet et stort kendskab til hvad der rører sig inden for smykkemoden & nye designs. Vi tilbyder gravør arbejde fra eget værksted samt reparationer af både smykker og ure. Vi har i dag også produktion af egne smykkeserier med ombytningsret. Vores motto er - vi sælger ikke en vare, men vi sælger

glæde. Se mere på www.boutiquedor.dk

Boutique D'ors valgte links

Billedgalleri

  • Boutique D'or Guldvarefabrikker, sølvvarefabrikker, Lyngby-Taarbæk - 1
  • Boutique D'or Guldvarefabrikker, sølvvarefabrikker, Lyngby-Taarbæk - 2
  • Boutique D'or Guldvarefabrikker, sølvvarefabrikker, Lyngby-Taarbæk - 3
  • Boutique D'or Guldvarefabrikker, sølvvarefabrikker, Lyngby-Taarbæk - 4

Boutique D'or, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnOLUF JOHANSEN'S EFTF. GULD OG SØLVSMEDIE ApS
SelskabsformAnpartsselskab
Startdato:27-12-1977
CVR-nr:87808319
Selskabskapital130000
Omsætning-
NACE-branche477700 Detailhandel med ure, smykker og guld- og sølvvarer

Ledelse/Administration

Jesper MeyerDirektør

Bedømmelser om Boutique D'or

Celina Rubini Hansen

mere end et år siden

Sjusket arbejde, ubehøvlet personale og forfærdelig service!

Havde indleveret min rubinkæde til omstrengning, kæden var i flot forløb men jeg får den tilbage hvor store og små perler er som smidt på! Jeg ringede ind og blev fortalt at jeg bare skulle komme ned i butikken og så ville de ordne det. Men da jeg så endelig står der bliver jeg næsten beskyldt for at lyve om kæden og at den da altid har set sådan ud, i stedet for at indrømme at de har gjort et sjusket stykke arbejde og ikke trukket kæden om professionelt; altså én perle af gangen, men i stedet har taget ALLE perler af på én gang (ja, man kan jo så heller ikke vide sig sikker om alle perlerne er der)! Magen til uforskammet personale og forfærdelig service skal man godt nok lede længe efter! Jeg ville end ikke betro dem med en halskæde til 20kr fra HM.
Hold jer langt væk fra denne butik, i bliver snydt og bedraget og behandlet som om man er fuld af løgn!

Anonym bruger

mere end et år siden

elendig service og overfusning fra medarbejder, helt uacceptabelt