Om firmaet

Boutique Dor - Lyngbys Juvel & Urhus er en forretning med en hyggelig atmosfære, som ligger i Lyngby Storcenter i Kgs. Lyngby. Boutique Dor er i dag en familievirksomhed med veluddannede medarbejdere, som bestræber sig på, at...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
45 88 71...
Adresse

BOUTIQUE D'OR

Lyngby Storcenter 1, st. sal. 14

2800 Kongens Lyngby

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

(2)

Gå til bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Boutique Dor - Lyngbys Juvel & Urhus er en forretning med en hyggelig atmosfære, som ligger i Lyngby Storcenter i Kgs. Lyngby. Boutique Dor er i dag en familievirksomhed med veluddannede medarbejdere, som bestræber sig på, at have smykker og ure i alle prislag, så vi kan tilbyde vore kunder et bredt sortiment.

Generel beskrivelse

Boutique D'or - Lyngby's Juvel & Urhus er en forretning med en hyggelig atmosfære, som ligger i Lyngby Storcenter i Kgs. Lyngby.

Vi har eksisteret i over 25 år, og har derfor oparbejdet et stort kendskab ti,l hvad der rører sig inden for smykkemoden og nye designs.

Boutique D'or er i dag en familievirksomhed med 9 veluddannede medarbejdere, som bestræber sig på at have smykker og ure i alle prislag, så vi kan tilbyde vore kunder et bredt sortiment.

Vi kan også tilbyde gravørarbejde fra eget værksted samt reparationer af både smykker og ure. Vi har i dag også produktion af egne smykkeserier med ombytningsret. Vores motto er - vi sælger ikke en vare, men vi sælger glæde.

Vi lægger stor vægt på både kvalitet, design og yde en god service for vore kunder.

Besøg gerne vores hjemmeside www.boutiquedor.dk

Produkter

Vi forhandler blandt andet følgende mærker/design:

I.S. Design: Hvert eneste smykke udføres som håndarbejde så det får sin egen individualitet.

I.S. Design garanterer, at smykkerne er af høj håndværksmæssig kvalitet.

Smykker fra SC - Dansk design og håndværk samt smykker fra de kendteste og bedste smykkehuse, hvor håndværks-traditioner og smukt nutidigt design er nøgleordene.....

PER BORUP DESIGN Et smykkes skønhed kan hverken vejes eller måles. Skønheden tiltrækker og holder opmærksomheden fanget betingelsesløst. Den er det håndgribelige element, der bringer formen og materialet i balance, så smykket bliver uimodståeligt.

Fusion er en ny ring fra Georg Jensen designet af Nina Koppel. Navnet Fusion symboliserer en dynamisk sammensmeltning af forskellige elementer. En fusion kan også opfattes som en aktiv handling i det ejeren selv tager initiativet til at vælge sin egen personlige kombination af de seks basisringe. Fusion er mystik og enkelhed forenet på den smukkeste tænkelige måde.

Vi forhandler flere forskellige kvalitetsmærke i ure.

Blandt andet kan nævnes

- Omega

- Rado

- Longines

- Skagen Designs

- Ole Mathiesen Copenhagen

- Tissot, Certina, Calvin Klein

- og mange flere

Ydelser

Vi kan også tilbyde gravørarbejde fra værksted samt reparationer af både smykker og ure.

Vi har i dag også produktion af egne smykkeserier med 5 års ombytningsret. Vores motto er - vi sælger ikke kun en vare, men vi sælger også glæde.

Supplerende oplysninger

Om perler - Sådan skabes Kyoto kulturperler - Havets juvel Kyoto kulturperler skabes i det lune vand ved Japans kyster...........

Diamantens slibning Ordet diamant stammer fra det græske ord uovervindelig. I det antikke Grækenland opfattedes diamanterne som stjernesplinter eller som guds tårer.

Læs mere på vores hjemmeside herom...

Kom indenfor i butikken og se flere modeller eller kig på vores hjemmeside for yderligere oplysninger.

Generel beskrivelse

Vi er en forretning med en hyggelig atmosfære, som ligger i Lyngby Storcenter. Vi har eksisteret i over 40 år, og har derfor oparbejdet et stort kendskab til hvad der rører sig inden for smykkemoden & nye designs. Vi tilbyder gravør arbejde fra eget værksted samt reparationer af både smykker og ure. Vi har i dag også produktion af egne smykkeserier med ombytningsret. Vores motto er - vi sælger ikke en vare, men vi sælger

glæde. Se mere på www.boutiquedor.dk

Boutique D'ors valgte links

Bedømmelser

Celina Rubini Hansen

Mere end et år siden

Sjusket arbejde, ubehøvlet personale og forfærdelig service!

Havde indleveret min rubinkæde til...

Anonym bruger

Mere end et år siden

elendig service og overfusning fra medarbejder, helt uacceptabelt

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Boutique D'or

Omsætning

3 604 tkr

Afkastningsgrad

2.27 %

Antal ansatte

9

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Boutique D'or findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

OLUF JOHANSEN'S EFTF. GULD OG SØLVSMEDIE ApS

CVR-nr:

87808319

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

130 000

NACE-branche

477700 Detailhandel med ure, smykker og guld- og sølvvarer

Startdato:

27-12-1977

Ledelse/Administration
Jesper Meyer

Direktør

Proff logo
Alternative nummerformater

45887102

45 88 71 02

4588 7102

45 887 102