Om Boxdepotet Horsens

Hos Boxdepotet opmagasinerer vi alt fra nips til møbler. Uanset om du har brug for at leje et depotrum i en kortere eller længere periode, så finder vi løsningen, der passer til dig – og naturligvis den type opmagasinering, der matcher dit behov. Vi har depotrumsstørrelser fra ca. 4 m3 og op til 40 m3+.

Yderligere information

Alle depotrum er opvarmet via gulvvarme, så der altid er en fast temperatur på 10-15 grader. På den måde er alle dine ejendele i sikker forvaring under opbevaring, og du behøver ikke at bekymre dig om fugt, skimmel eller jordslået tøj og lignende.

For at du kan føle dig så tryg som muligt ved at opbevare dine ting hos Boxdepotet, har vi udendørs og indendørs videoovervågning døgnet rundt, og vi har vagtværn tilkoblet vores overvågningsservice. Boxdepotets medarbejdere holder løbende opsyn med faciliteterne, så vi er med til at sikre en høj grad af sikkerhed og kontrol med vores opbevaringsrum.

Du kan tilgå dit depotrum hos Boxdepotet på de tidspunkter, der passer dig, da vi har åbent alle dage kl. 07-22. Af sikkerhedsmæssige årsager har vi lukket om natten. I tidsrummet 08-18 kan du kontakte os på telefon og mail.

Billedgalleri

  • Boxdepotet Horsens Opmagasinering, Horsens - 1
  • Boxdepotet Horsens Opmagasinering, Horsens - 2
  • Boxdepotet Horsens Opmagasinering, Horsens - 3

Boxdepotet Horsens, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnStensballegaard Gods
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:01-01-2019
CVR-nr:40217614
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche682040 Udlejning af erhvervsejendomme, 021000 Dyrkning af træer og andre skovbrugsaktiviteter

Ledelse/Administration

Jannik Ahlefeldt-LaurvigFuldt ansvarlig deltager