Om firmaet

Mangler du en dygtig og erfaren tømrer? Så kan du trygt lægge dit projekt i vores hænder. Breum Byg er et tømrerfirma, der udfører alle former for tømrer- og snedkeropgaver, og med mange års erfaring i branchen, kan vi helt...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
51 96 10...
Adresse

Breum Byg

Nygårdsparken 29

8464 Galten

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Mangler du en dygtig og erfaren tømrer? Så kan du trygt lægge dit projekt i vores hænder. Breum Byg er et tømrerfirma, der udfører alle former for tømrer- og snedkeropgaver, og med mange års erfaring i branchen, kan vi helt sikkert også løfte din opgave. Uanset dit projekt står vi klar til at hjælpe med dit tømrer- eller snedkerarbejde – stort som småt. Breum Byg er et tømrerfirma beliggende i Galten, og derfra hjælper vi private såvel som erhverv med både snedker- og tømreropgaver.

Dit lokale tømrerfirma

Med Breum Byg i Galten som samarbejdspartner til dit projekt får du en tillidsvækkende og kvalitetsbevidst tømrervirksomhed, der lægger stor vægt på den gode dialog og service. Hos os er du som kunde altid i centrum, og derfor tager vi til enhver tid udgangspunkt i dine behov, så du får det ønskede resultat, når du kontakter vores tømrer i Galten. Vi er med dig hele vejen fra den indledende dialog til det færdige resultat, og vi er ikke tilfreds, før du er tilfreds.

Vores tømrere vægter kvalitet og den faglige stolthed højt, hvorfor vi udelukkende benytter materialer af høj kvalitet – det er din garanti for et resultat, der holder i mange år.

Gennem vores mange år i faget har vi opbygget stor erfaring og kompetencerne til at sikre dig flotte og holdbare resultater, uanset hvilken type tømrer- eller snedkerarbejde vores tømrer i Hørning-området skal løfte for dig. Vi stræber hele tiden efter at blive bedre inden for vores felt, og derfor holder vi os altid opdaterede på de nyeste byggeteknikker, så vi kan sikre, at håndværket til enhver tid er i orden, når du vælger vores tømrer i Galten.

Vi tilbyder bl.a.

- Tømerearbejde

- Snedkerarbejde

- Vinduer & døre

- Montering af køkken

- Træterrasse

Breum Byg ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Breum Byg ApS

Omsætning

2 194 tkr

Afkastningsgrad

-20.14 %

Antal ansatte

5

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Breum Byg ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Breum Byg ApS

CVR-nr:

37436062

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

50 000

NACE-branche

433200 Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed

Startdato:

09-02-2016

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

51961059

51 96 10 59

5196 1059

51 961 059