Om Breum Byg ApS

Mangler du en dygtig og erfaren tømrer? Så kan du trygt lægge dit projekt i vores hænder. Breum Byg er et tømrerfirma, der udfører alle former for tømrer- og snedkeropgaver, og med mange års erfaring i branchen, kan vi helt sikkert også løfte din opgave. Uanset dit projekt står vi klar til at hjælpe med dit tømrer- eller snedkerarbejde – stort som småt. Breum Byg er et tømrerfirma beliggende i Galten, og derfra hjælper vi private såvel som erhverv med både snedker- og tømreropgaver.

Dit lokale tømrerfirma

Med Breum Byg i Galten som samarbejdspartner til dit projekt får du en tillidsvækkende og kvalitetsbevidst tømrervirksomhed, der lægger stor vægt på den gode dialog og service. Hos os er du som kunde altid i centrum, og derfor tager vi til enhver tid udgangspunkt i dine behov, så du får det ønskede resultat, når du kontakter vores tømrer i Galten. Vi er med dig hele vejen fra den indledende dialog til det færdige resultat, og vi er ikke tilfreds, før du er tilfreds.

Vores tømrere vægter kvalitet og den faglige stolthed højt, hvorfor vi udelukkende benytter materialer af høj kvalitet – det er din garanti for et resultat, der holder i mange år.

Gennem vores mange år i faget har vi opbygget stor erfaring og kompetencerne til at sikre dig flotte og holdbare resultater, uanset hvilken type tømrer- eller snedkerarbejde vores tømrer i Hørning-området skal løfte for dig. Vi stræber hele tiden efter at blive bedre inden for vores felt, og derfor holder vi os altid opdaterede på de nyeste byggeteknikker, så vi kan sikre, at håndværket til enhver tid er i orden, når du vælger vores tømrer i Galten.

Vi tilbyder bl.a.

- Tømerearbejde

- Snedkerarbejde

- Vinduer & døre

- Montering af køkken

- Træterrasse

Breum Byg ApS' valgte links

Billedgalleri

  • Breum Byg ApS Tømrer, Skanderborg - 1
  • Breum Byg ApS Tømrer, Skanderborg - 2
  • Breum Byg ApS Tømrer, Skanderborg - 3
  • Breum Byg ApS Tømrer, Skanderborg - 4
  • Breum Byg ApS Tømrer, Skanderborg - 5
  • Breum Byg ApS Tømrer, Skanderborg - 6
  • Breum Byg ApS Tømrer, Skanderborg - 7
  • Breum Byg ApS Tømrer, Skanderborg - 8

Breum Byg ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnBreum Byg ApS
SelskabsformAnpartsselskab
Startdato:09-02-2016
CVR-nr:37436062
Selskabskapital50000
Omsætning-
NACE-branche433200 Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed

Ledelse/Administration

Morten Breum NielsenDirektør