Om firmaet

Britt Ahrensberg Hudpleje - Velkommen til en verden af velvære! Vi tilbyder førsteklasses hudpleje med fuld fokus på dig og dine ønsker. Hos os er det dig, der er i centrum. Vores mål er at give dig den bedste...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
32 96 94...
Adresse

Amagerbrogade 43

2300 København S

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Britt Ahrensberg Hudpleje - Velkommen til en verden af velvære! Vi tilbyder førsteklasses hudpleje med fuld fokus på dig og dine ønsker. Hos os er det dig, der er i centrum. Vores mål er at give dig den bedste hudplejeoplevelse, så du får præcis det resultat, du ønsker. Behandlingen er professionel og 100 % tilpasset dig og din huds behov. Vi sørger også for at vejlede dig, så du selv kan fortsætte den sunde, daglige hudpleje.

Om os

Klinikken har eksisteret siden 1993 og holder til i lækre, lyse og stilrent indrettede lokaler.

Vi er seks ansatte, og er alle uddannede kosmetologer.

Vores målsætning er at give dig den bedste hudplejeoplevelse med præcis det resultat, du ønsker. Vores viden om sund hud bygger på en løbende efteruddannelse, udviklet af Dermalogica og The International Dermal Institute. Du kan derfor være sikker på, at vi altid er opdaterede med den nyeste viden inden for hudpleje.

Koncept

Professionel behandling tilpasset dig og dine behov!

Hos os får du altid en professionel behandling, som er skræddersyet præcis til dig og din huds behov. Alle vores ansigtsbehandlinger tager udgangspunkt i en hudanalyse - din hud bliver gennemgået zone for zone og på den måde kortlægges dit ansigt.

Vi taler om livsstil, reaktioner i huden, hvilke produkter du bruger i det daglige, og ud fra det kan vi fastslå, hvordan din hud er blevet påvirket. Med udgangspunkt heri, og i dine vaner og ønsker, kan vi sammen finde frem til den helt korrekte behandling til dig og samtidig vejlede dig om, hvordan du bedst selv plejer din hud i hverdagen.

Vi har mange andre gode behandlinger inden for personlig pleje, som vi håber, at du vil nyde godt af.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Britt Ahrensberg Hudpleje

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

5

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Britt Ahrensberg Hudpleje findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

KOSMETOLOG BRITT AHRENSBERG

CVR-nr:

15122102

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

960220 Skønheds- og hudpleje

Startdato:

24-05-1991

Ledelse/Administration
Britt Ahrensberg

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

32969492

32 96 94 92

3296 9492

32 969 492