Om Byens Låseservice ApS

Byens Låseservice ApS har eksisteret siden 1986 med butikker i Frederikssund og Holbæk. ​Vores låsesmede er veluddannede og vi har fokus på kvalitet og forsøger på bedste vis at leve op til kundernes krav og forventninger. Byens Låseservice ApS er Certificeret ISO 9001.2015. Husk at forsikrings godkendte låse skal monteres af certificeret låsesmede. Da forsikringen ellers kan nægte at udbetale erstatning i forbindelse med indbrud. Vi har afdelinger i : Frederikssund 70 26 80 02 / 47 31 42 71 Tølløse / Holbæk 59 18 52 33 Frederiksværk 47 77 10 19 Hillerød 48 24 10 08 Allerød 70 26 80 02​ Som kunde vil du til hver en tid modtage den bedst mulige rådgivning og ekspertise indenfor alt der har med låse, sikring og adgangskontrol at gøre. Ring til os og få et uforpligtende tilbud.​ Som låsesmed tilbyder vi blandt andet: - ​Skræddersyede sikkerhedsløsninger for både private, offentlige samt virksomheder - ​Oplukninger og omkodninger af låse -​ Montering og servicering af Låsesystemer, f.eks. ABUS, Ruko, Evva, Dorma, Alfa - Adgangskontrol / dørautomatik - Video-overvågning - ​Kopiering af nøgler også system nøgler - Gratis sikkerhedstjek/indbrudstjek​ - Døgnvagt

Generel beskrivelse

Byens Låse og Alarm Service ApS hjælper dig med at beskytte dit hjem og din virksomhed. Vores fokus er på sikre og effektive løsninger, der står imod dagens såvel som morgendagens udfordringer.

Vi leverer skræddersyede sikkerhedsløsninger på alle niveauer. Vi tilbyder bl.a. almindeligt låsearbejde, elektronisk og mekanisk sikring, montering af dørtelefonanlæg, installering af alarmsystemer, videoovervågning og opsætning af dørlukkere, gitre og værdiskabe.

Ydelser

Vi udfører følgende:

- Alt i montering

- Oplukninger

- Autooplukninger

- Sikring af døre og vinduer

- Videoovervågning

Byens Låseservice ApS' valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Byens Låseservice ApS Låsesmed, Holbæk - 1
  • Byens Låseservice ApS Låsesmed, Holbæk - 2
  • Byens Låseservice ApS Låsesmed, Holbæk - 3

Byens Låseservice ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

BYENS LÅSESERVICE, TØLLØSE ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

17-05-2005

CVR-nr:

28712162

Selskabskapital

125000

Omsætning

-

NACE-branche

642020 Ikke-finansielle holdingselskaber, 773900 Udlejning og leasing af andet materiel, udstyr og andre materielle aktiver i.a.n.

Ledelse/Administration

Direktør

Carsten Bo Thorsen

Stifter

Carsten Bo Thorsen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

14 tkr

Afkastningsgrad

1,11 %

Antal ansatte

-