Om CAD Consult

CAD Consult er et mindre konsulentfirma, der tilbyder hurtig og professionel assistance i teknisk tegning på CAD, hvor service og kvalitet til tiden er nøgleordene. Vi arbejder i tæt samarbejde med kunden og bruger vores interesse, fleksibilitet og faglige forståelse til at være med til at skabe løsninger, der hele vejen igennem er til glæde for kunden. Lad os hurtigt og professionelt tage os af jeres tegnearbejde på CAD, når I har brug for det - også ved hastesager. Læs mere på hjemmesiden.

Generel beskrivelse

En nemmere hverdag - og råd til mere...

Tid til at skabe de bedste løsninger.

Hos CAD Consult hjælper vi dig og dine kolleger med at få en nemmere hverdag ved hurtigt og professionelt at tage os af jeres tegnearbejde på CAD, når I har brug for det.

Når vi tager os af tegnearbejdet har I mere tid til at koncentrere jer om det, I er bedst til, og dermed skabe de bedste løsninger for både jer selv og jeres kunder.

Tegninger til tiden.

Har I har en hastesag, arbejder vi til langt ud på aftenen eller morgenen, for at I kan nå at blive færdige til tiden.

En Ekstra medarbejder.

Når du og dine kolleger beslutter jer for at få jeres tegneopgaver løst hos os, har I vores fulde opmærksomhed fra den første dag, I henvender jer til os, og fremover.

På den måde er vi altid parate til at træde til med en hjælpende hånd, når det brænder på hos jer.

Vi ser det som vores ansvar at sikre os, at du og dine kolleger hele vejen igennem føler, at I har en ekstra medarbejder, som I kan trække på, når det kniber for jer med tiden. Og det er tilmed uden faste omkostninger.

Læs mere på hjemmesiden

CAD Consult, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnCAD Consult v/Anette Steen
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:01-07-1999
CVR-nr:21858498
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche749090 Andre liberale, videnskabelige og tekniske tjenesteydelser i.a.n.

Ledelse/Administration

Annette Steen SørensenFuldt ansvarlig deltager