Om firmaet

Velkommen til Cafe RA - plads til alle - den 1. august 2022 åbnede vi dørene til en ny cafe, som har fået nyt navn samt nye ejere. Vi glæder os til at byde Birkerød Idrætscenter samt øvrige borgere velkommen i cafeen. Cafe RA...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
26 39 09...
Adresse

Bistrupvej 1

3460 Birkerød

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Cafe RA Café, Rudersdal - 1
Cafe RA Café, Rudersdal - 2

Om os

Velkommen til Cafe RA - plads til alle - den 1. august 2022 åbnede vi dørene til en ny cafe, som har fået nyt navn samt nye ejere. Vi glæder os til at byde Birkerød Idrætscenter samt øvrige borgere velkommen i cafeen. Cafe RA ligger centralt i idrætscenteret og er derfor samlingspunktet for vores gæster. Om du har spillet badminton, taget en svømmetur, været ude at gå en tur i området, kommer alene eller sammen med familie og venner, så glæder vi os til at tage imod dig.

Yderligere information

I cafeen tilbyder vi sund og lækker mad til både den lille og store sult, samt et stort udvalg af kolde og varme drikke. Vi lægger vægt på gode råvarer og fokuserer på at levere velsmagende mad, som du bliver mæt af og til en rimelig pris.

I cafeen tilbyder vi et udvalg af sandwich, smørrebrød, burger, lune retter og salatbar. Derudover tilbyder vi morgenmad i form af boller/rundstykker, wienerbrød, pølsehorn og pizzasnegle. Udvalget passer på den måde både til store og små, som skal have stillet sulten. Du kan desuden nyde en lækker kop kaffe og et stk. kage eller stille lækkersulten med en shake.

Café RA sørger også for forplejning til bl.a. møder, kurser og andre arrangementer.

Vi holder åbent mandag - fredag fra kl. 8-17. Der er mulighed for, at vi holder åbent uden for vores almindelige åbningstider. Dette kan være i sammenhæng med arrangementer såsom stævner, events osv. som skal afholdes i aftentimerne samt weekenderne.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller skal afholde et arrangement.

Vi glæder os til at jer i Cafe RA

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Cafe RA

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Cafe RA findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Den Danske Køreskole

CVR-nr:

29900485

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

855300 Køreskoler

563000 Cafeér, værtshuse, diskoteker mv.

Startdato:

01-08-2019

Ledelse/Administration
Abdel Hamid el Halawani

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

26390929

26 39 09 29

2639 0929

26 390 929