Om CAMA LIFT ApS

Cama er Danmarks største og ældste producent/leverandør af trappelifte til handicappede. Firmaet værdsætter kvalitet og design højt og gør store anstrengelser for at indpasse trappeliftene til de omgivelser, de er blevet købt. Cama bruger store midler på produktudvikling for at sikre, at produkterne altid giver brugeren den bedst mulige hjælp/udnyttelse.

Generel beskrivelse

Cama Lift ApS er Danmarks største og ældste producent/leverandør af trappelifte til kørestolsbrugere og andre gangbesværede.

Vores sortiment omfatter kørestolslifte, stolelifte og handicapelevatorer, dvs. liftløsninger til både indendørs og udendørs brug i bl.a. skoler, institutioner og i private hjem.

Hos Cama værdsættes design og kvalitet højt, og vi gør vores bedste for at tilpasse hver enkelt lift til de eksisterende omgivelser, ikke mindst for at dække brugerens individuelle behov.

Vi prioriterer sikkerhed og komfort for brugeren, og vi bruger derfor store midler på produktudvikling for at sikre, at vores produkter optimeres og altid giver brugeren den bedst mulige hjælp og udnyttelse.

Alle Camas produkter er godkendt af myndighederne i Danmark, samt på vores eksportmarkeder, som omfatter Europa, Sydamerika og Asien.

Læs mere om Cama og vores produkter på:

www.cama.dk

CAMA LIFT ApS' valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • CAMA LIFT ApS Hjælpemidler, Frederikshavn - 1
  • CAMA LIFT ApS Hjælpemidler, Frederikshavn - 2

CAMA LIFT ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

-

Selskabsform

-

Startdato:

-

CVR-nr:

-

Selskabskapital

-

Omsætning

-

NACE-branche

Ledelse/Administration

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-