Om Cd Auto ApS

Hos C.D Auto står vi som erfarne mekanikere til rådighed for dig, der har brug for en hjælpende hånd med bilen. Alle vores medarbejdere stræber efter at give dig den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores værksted. Vi kan hjælpe med alt inden for autoservice, uanset om det drejer sig om reparationer, vedligeholdelse, service, forsikringsskader eller noget fjerde. Hos os skal du ikke bekymre dig om selv at finde en bil, mens din bil er på værkstedet, da vi har lånebiler til rådighed.

Faglig stolthed med kunden i fokus

Vi lægger altid vægt på at udføre et ordentligt stykke arbejde, hvor vi har kunden med gennem hele processen. Hvad enten du skal have skiftet ruder eller dæk, ønsker bilen klargjort til syn eller skal have udbedret en skade, kan vi hjælpe dig.

Vi har alt det nyeste udstyr, herunder styrstøjsudmåling og afbalanceringsmaskiner, hvilket sikrer et veludført og sikkert resultat. Desuden videreuddanner vi løbende vores ansatte, så de altid er polstret med den nyeste viden inden for vores felt.

Kom forbi vores værksted

Hvis du ønsker en mekaniker, der sætter en ære i servicere dig og din bil på bedst mulig vis, er vi de rette at kontakte! Vi tilbyder autoservice af alle typer af biler – både personbiler og varebiler.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 97 22 01 12 eller køre forbi vores adresse på Maribovej 1 i Herning.

Vi ser frem til dit besøg.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Cd Auto ApS Autoværksted, Herning - 1

Cd Auto ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

CD Auto ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

30-06-2021

CVR-nr:

42528366

Selskabskapital

40000

Omsætning

-

NACE-branche

452010 Autoreparationsværksteder mv.

Ledelse/Administration

Adm. direktør

Allan Meldgaard Nielsen

Stifter

Allan Meldgaard Nielsen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

3 076 tkr

Afkastningsgrad

11,9 %

Antal ansatte

7