Om Charlotte P Optik

Dine konkurrenter har brugt denne plads til at beskrive deres virksomhed. Vidste du, at du som virksomhedsejer let kan opdatere dine virksomhedsoplysninger her på Krak?

Charlotte P Optik, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnCharlotte P Optik v/Charlotte Poulsen
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:08-07-2010
CVR-nr:32968449
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche477810 Optikere

Ledelse/Administration

Charlotte PoulsenFuldt ansvarlig deltager

Bedømmelser om Charlotte P Optik

Lars HandyTeam

mere end et år siden

Slagelses dygtigste optiker, kan varmt anbefale at købe briller hos Charlotte P Optik

Trine

mere end et år siden

Man føler sig rigtig godt behandlet hos Charlotte P. Hun er seriøs, omhyggelig og dygtig. Der er mange flotte stel at vælge imellem, så det er svært at vælge, men Charlotte er god til at vejlede, så man kommer hjem med det helt rigtige. Jeg glæder mig med til at vise min nye brille frem. Tak for en god oplevelse.

Thomas

mere end et år siden

Har lige bestilt briller hos Charlotte P optik. Super betjening og vejledning i valg af brille. Gode priser og et super udvalg af stel.

Svar fra virksomheden

Tusinde Tak for dine pæne ord, håber du kigger forbi hvis din brille skal rettes:) husk de første 100 gange er gratis hos charlotte p optik.

Martin

mere end et år siden

Jeg fik lavet solbriller med styrke. Så nu er jeg klar til sommeren!

Anne

mere end et år siden

I dag var jeg inde hos Charlotte P Optik fordi jeg skulle have stærkere glas i mine gamle læsebriller. Charlotte lavede en synsprøve (som viste sig at være gratis), hun målet styrken i mine læsebriller og sagde til mig, at målingerne viste at min gamle læsebrille stadig dækkede mit behov. Hatten af for det, hun kunne sagtens ha solgt mig både et nyt stel og nye glas med en anelse mere styrke. Du har helt sikkeret bevist, at du er en ærlig optikker, og du ser mig helt sikkert igen.

Kategorier

Søgeord

Søgeord mangler

Alternative nummerformater

5853159758 53 15 975853 159758 531 597