Om Charlottenlund Apotek

Apoteker Hanne Rothe og Co. byder velkommen på Charlottenlund apotek; et moderne og effektivt apotek med et veluddannet og højt motiveret personale. Hos os får du saglige, uafhængige og individuelle råd.

Charlottenlund apotek er dit lokale apotek

Vi tager hånd om dit helbred og informerer objektivt om alt fra vitaminer og kosttilskud, over hud- og hårplejemidler til lægemidler. Hos os møder du kun faguddannede medarbejdere, som rådgiver dig med den faglige viden og indsigt, som din situation kræver.

Du kan derfor forvente saglige, uafhængige, og individuelle råd. Du kan vide dig sikker på, at et anbefalet produkt eller en anbefalet behandling bygger på et solidt erfaringsgrundlag. Det giver altid en god fornemmelse i maven.

Sociale medier

Charlottenlund Apotek er både på Facebook og Instagram. Her poster vi information om nye varer, tilbud og events.

Du kan finde os på navnet Charlottenlund Apotek på Facebook og @charlottenlundapotek på Instagram.

Vil du handle online?

Du kan handle online på www.dinapoteker.dk – ved at vælge Charlottenlund Apotek kan du få dine varer leveret fra os, eller vælge at vi skal klargøre dem til du kommer og henter dem.

Medicinsamtaler

På apoteket tilbyder vi gratis medicinsamtaler til kronikere. En medicinsamtale har fokus på, at man kommer godt i gang med sin medicin og får etableret gode medicinvaner – eller får støtte til at finde rundt i den medicin, man allerede får. Med en medicinsamtale er der tid til at komme rundt om medicinen, virkning, bivirkninger og korrekt brug.

Samtalen tilbydes til alle med kroniske lidelser, hvad enten den er ny eller man har haft den længe. Samtalen tager kun små 10 minutter og udføres af en farmaceut. Vi har altid tid til at afholde samtalen eller svare på et par spørgsmål, så kom ned på apoteket, når det passer dig.

Apoteket inviterer

Charlottenlund Apotek afholder temaeftermiddagene ”Apoteket inviterer” i månederne september-maj. Den første fredag i disse måneder kan man få personlig rådgivning i forhold til månedens tema og fra 16.30-17.00 vil der være et gratis foredrag.

Det gratis foredrag vil typisk omhandle symptomer, årsager og behandling, samt gode råd. Foredraget kræver tilmelding, da der er begrænsede pladser.

Følg med på vores facebookside eller vores hjemmeside www.charlottenlundapotek.dk, hvor der løbende er information om emner samt deltaljer om tilmelding.

Venlig hilsen

Hanne Rothe og Co.

Billedgalleri

  • Charlottenlund Apotek Apotek, Gentofte - 1
  • Charlottenlund Apotek Apotek, Gentofte - 2
  • Charlottenlund Apotek Apotek, Gentofte - 3
  • Charlottenlund Apotek Apotek, Gentofte - 4
  • Charlottenlund Apotek Apotek, Gentofte - 5
  • Charlottenlund Apotek Apotek, Gentofte - 6
  • Charlottenlund Apotek Apotek, Gentofte - 7
  • Charlottenlund Apotek Apotek, Gentofte - 8
  • Charlottenlund Apotek Apotek, Gentofte - 9
  • Charlottenlund Apotek Apotek, Gentofte - 10

Charlottenlund Apotek, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnCharlottenlund Apotek
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:01-07-2012
CVR-nr:27346626
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche477300 Apoteker

Ledelse/Administration

Hanne Lildholdt RotheFuldt ansvarlig deltager

Kategorier

Alternative nummerformater

3964195739 64 19 573964 195739 641 957