Om firmaet

Jeg er en professionel og erfaren fotograf, der fotograferer til bryllupper, fødselsdage og tager portræt-, børne- og familiefotos. Jeg kommer gerne med forslag til billeder og forslår gerne gode locations i lokalområdet....

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
29 89 64...
Adresse

Elna Munchs Gade 6, 2. sal. th

8220 Brabrand

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Jeg er en professionel og erfaren fotograf, der fotograferer til bryllupper, fødselsdage og tager portræt-, børne- og familiefotos. Jeg kommer gerne med forslag til billeder og forslår gerne gode locations i lokalområdet. Hvornår har du sidst fået taget et familiefoto med alle familiemedlemmer? Eller hvad med at få taget knivskarpe billeder til de store events i livet? Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Om Christian Thorsen

Mit navn er Christian Thorsen, jeg er 21 år – og jeg har en stor passion for at fotografere.

​Jeg har gået på filmskole, hvorfra jeg har erhvervet mig gode kompetencer inden for faget. Siden barnsben har jeg fotograferet og lavet kortfilm. For mig var det derfor helt naturligt, omend et stort skridt, at kaste mig ud i at lave det professionelt.

Du er meget velkommen til at kigge rundt her på hjemmesiden for at blive klogere på mit arbejde.

Du kan også kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Christian Thorsen Fotos valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Christian Thorsen Foto

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Christian Thorsen Foto findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Christian Thorsen Foto

CVR-nr:

42845671

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

742000 Fotografisk virksomhed

Startdato:

20-11-2021

Ledelse/Administration
Christian Thorsen Bank

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Kategorier
Søgeord
Erhvervsfotografer, produktbilleder, graviditetsfotografer, Foto, Institutionsfoto, Pressefoto, forstørrelser, Fotografering, firmaportrætter, fotokurser, id-billeder, fotograf konfirmation, Reklamefoto, reklamefotograf, Personalefoto, Studenterfoto, modefotografering, erhvervsfoto, fagfotograf, Studenterfotografer, fotograf til bryllup, videograf, modelbilleder, videofotografer, Teaterfoto, dyrefotografier, modebilleder, photography, Bryllupsfotografer, studenterbilleder, ejendomsbilleder, Portrætfotografier, bryllupsfotograf, gruppebilleder, ejendomsfotografer, dronefoto, forsikringsfotografier, graviditetsbilleder, portrætfoto, id-fotos, industriel fotografering, børnehavefotografier, eventfotografier, Portrætfotografer, familiebilleder, Portrætter, virksomhedsportrætter, produktfotos, Teaterfotografering, Børnefotografer, familiefotograf, Skolefotografer, familiefoto, studiebilleder, fotograf til fagblad, konfirmations fotograf, Pasfoto, Produktfoto, Sportsfoto, fotojournalister, konferencefotos, Fagblade, børnebilleder, Pressefotografer, Skolefoto, Gamle billeder, Produktfotografer, Headshot, fotokunst, Institutionsfotografer, dronefotograf, gamle fotografier, Kunstfotografier, virksomhedsbilleder, pr-billeder, drone, modefotograf, video til bryllup, Bryllupsbilleder, Børnefoto, dyrefotos, modelfotos, naturfotograf, pr-fotos, naturbilleder, Reklamefotografer, drone billeder, reklamefotografier, Bryllupsfoto, video, virksomhedsfoto, retouchering, fagblad fotograf, videograf bryllup, portrætbilleder, Billeder, Konfirmandfoto, webbilleder, Fotografer, firmafotografering, erhvervsfotografier, digitalfotografering
Alternative nummerformater

29896479

29 89 64 79

2989 6479

29 896 479