Fotograf Jesper Voldgaard logo

Fotograf Jesper Voldgaard

Om firmaet

Med 20 år som professionel fotograf og fotojournalist i Aarhus og Midtylland har Jesper Voldgaard arbejdet med billeder og film til private og offentlige organisationer landsdækkende medier og virksomheder i hele Danmark.,De...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
26 81 56...
Adresse

Mosevej 20A

8240 Risskov

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

0:00 - 24:00

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Med 20 år som professionel fotograf og fotojournalist i Aarhus og Midtylland har Jesper Voldgaard arbejdet med billeder og film til private og offentlige organisationer landsdækkende medier og virksomheder i hele Danmark.De primære stofområder er erhvervsliv, klima og miljø, undervisning, sundhed og sociale forhold.Han er tidligere pressefotograf på bl.a. Morgenavisen Jyllands-Posten og lektor på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Baggrund

Jesper arbejder ofte selvstændigt på opgaverne men i tæt sparring med journalister, redaktører eller kommunikationsfolk og hurtig problemløsning og korte deadlines er ren rutine.

Han er uddannet fotojournalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Århus i 1996 og efter en afstikker til De Bergske Blade i Holstebro og et par år på Morgenavisen Jyllands-Posten i Aarhus hentet til Danmarks Journalisthøjskole (DMJX) igen - denne gang som lektor på fotojournalistuddannelsen.

Underviser stadig et antal uger hvert år på freelancebasis på både Journalist- og Fotojournalistuddannelsen på DMJX samt efteruddannelseskurser i bl.a. fotografi for journalister og kommunikationsmedarbejdere, Lightroom og mobilfotografi.

Fotograf Jesper Voldgaards valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Fotograf Jesper Voldgaard

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Fotograf Jesper Voldgaard findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Fotojournalist Jesper Voldgaard

CVR-nr:

19055191

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

742000 Fotografisk virksomhed

Startdato:

15-01-1996

Ledelse/Administration
Jesper Thunbo Voldgaard

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

26815677

26 81 56 77

2681 5677

26 815 677