Om firmaet

CJ Grafik er en af de mest fleksible grafiske virksomheder i Danmark. Et af vores vigtigste succes-kriterier er, at du som kunde aldrig må gå forgæves, uanset hvilket behov og krav du har til såvel tryksager som andre...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
70 11 21...
Adresse

Theilgaards Torv 7

4600 Køge

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

8:30 - 16:30

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

CJ Grafik er en af de mest fleksible grafiske virksomheder i Danmark. Et af vores vigtigste succes-kriterier er, at du som kunde aldrig må gå forgæves, uanset hvilket behov og krav du har til såvel tryksager som andre relaterede opgaver. Vi tilbyder bl.a. brochurer, brevpapir, reklameartikler, stilladsbannere og meget mere. Ønsker du en totalleverandør, der ikke går på kompromis med kvalitet og service, så lad os blive din samarbejdspartner.

Den grimme ælling

Historien om CJGrafik er ikke meget ulig H.C. Andersens eventyr om "Den grimme ælling".

I 1999 tumlede vi som en kluntet, grå ælling ud blandt de voksne i den store grafiske verden.

CJGrafik ApS er nu selv ved at være en fuldvoksen svane, med – når vi nu har muligheden for at skamrose os selv - et bredt og stærkt vingefang.

Samtidig kan vi glæde os over at være en af de få grafiske virksomheder herhjemme, der har en sund økonomi med voksende omsætning og overskud. Hvilket dels giver vores kunder en sikkerhed for, at de trygt kan bestille deres tryksager i forvisning om, at vi også er der, når tingene skal leveres eller genoptrykkes. Dels giver os en naturlig glæde og lyst til at udvikle vores arbejdsplads.

CJ Grafik ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

CJ Grafik ApS

Omsætning

1 019 tkr

Afkastningsgrad

14.14 %

Antal ansatte

3

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra CJ Grafik ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

CJGRAFIK ApS

CVR-nr:

26108268

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

125 000

NACE-branche

181300 Prepress- og premedia-arbejde

Startdato:

01-01-2001

Ledelse/Administration
Claes Kofoed

Direktør

Proff logo
Alternative nummerformater

70112111

70 11 21 11

7011 2111

70 112 111