Om Clevertec Service ApS

Hos Clevertec leverer vi bæredygtige produkter, komponenter og totalløsninger indenfor luftbehandling, aircondition, køle & fryse inventar samt energi/CO2 reducerende produkter indenfor varmepumper / klimaanlæg.

Yderligere information

Vores serviceteknikere har stor erfaring med at montere varmepumpeanlæg, så de fungere så effektivt som muligt. Det kræver stort kendskab til varmepumper at montere dem korrekt og driftsmæssigt forsvarligt. Vi fraråder altid på det kraftigste at vores kunder monterer deres varmepumper selv fordi det alt for ofte ender ud med en dårlig oplevelse af den nyanskaffede varmepumpe.

Hos Clevertec er vi stolte af vores serviceteknikkere, som hver dag tilser og sikrer at et stort antal danskere altid kan regne med deres varmepumpe eller drikkevandkøler.

Alle vores teknikere har en teknisk eller håndværksmæssig baggrund og har været gennem grundig træning i vores produktsortiment.

Billedgalleri

  • Clevertec Service ApS Maskiner, udstyr - Engros, Frederikssund - 1
  • Clevertec Service ApS Maskiner, udstyr - Engros, Frederikssund - 2
  • Clevertec Service ApS Maskiner, udstyr - Engros, Frederikssund - 3
  • Clevertec Service ApS Maskiner, udstyr - Engros, Frederikssund - 4

Clevertec Service ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnClevertec Service ApS
SelskabsformAnpartsselskab
Startdato:11-08-2021
CVR-nr:42596876
Selskabskapital40000
Omsætning-
NACE-branche466900 Engroshandel med andre maskiner og andet udstyr, 467400 Engroshandel med isenkram, varmeanlæg og tilbehør, 432200 VVS- og blikkenslagerforretninger

Ledelse/Administration

Christian Betzer NielsenDirektør