Om Coaching og Psykoterapi Aino Elmegaard Evaldsdatter

Alle ønsker vi et dynamisk, meningsfuldt og berigende liv, hvor trivsel og udvikling er en naturlig og stor del af hverdagen. Mennesker vil gerne bidrage til at skabe trivsel for os selv, og tíl at arbejdsplads og familie som helhed fungerer. Ønsket om, og viljen til at bidrage til trivsel, går igen hos os alle.Alligevel oplever vi ind imellem, at Trivslen og Motivationen er udfordret. Det er svært for os at tænke nyt i en hverdag, der kører stærkt og som er fyldt med rutiner og opgaver.

Det skaber hurtigt en usikkerhed hos os at slippe de gamle kendte vaner, før vi har erfaret, at noget nyt kan bære. Vi bliver i tvivl, om vi gør det godt nok, om vi gør det, som forventes af os, og om vi kan blive ved med at følge med på den motorvej, som livet ofte føles som.

Jeg beskæftiger mig med at udvikle menneskers fulde potentiale. Jeg arbejder med at lade mennesker og teams genopdage de sider i dem selv, som gennem årerne er blevet gemt væk og har medført stress og mistrivsel. Jeg arbejder ud fra en positiv psykologisk og selvkærlig tankegang, hvor jeg inddrager arbejdet med vores personlige styrker og ligeledes vores skygger, som Psykiateren C. G. Jung udviklede teorien omkring.

Ved at udfordre personlige værdier, støtte menneskers evne og vilje til at engagere sig og tage ansvar for sig selv og helheden - (uanset om det er privat eller arbejdsmæssigt), skabes der automatisk et motivationsfokus og dermed en øget trivsel, både på arbejdspladser og hos private klienter.

Hvad enten jeg arbejder med et enkelt menneske eller et team af medarbejdere på en arbejdsplads, så tager jeg udgangspunkt i det overordnede perspektiv: ønsket om øget trivsel, motivation, arbejdsglæde og samarbejde samt ikke mindst selvkærlighed. Dette gøres ved at integrere nye og lette handlemåder.

Coaching og Psykoterapi Aino Elmegaard Evaldsdatters valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

Coaching og Psykoterapi Aino Elmegaard Evaldsdatter, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

-

Selskabsform

-

Startdato:

-

CVR-nr:

-

Selskabskapital

-

Omsætning

-

NACE-branche

Ledelse/Administration

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-