Om firmaet

Combi-Industri ApS er en danskejet maskinfabrik med mange års erfaring. Vi leverer hovedsageligt hegn/industrihegn og sikring til den private byggesektor og det offentlige. Combi-Industri Randers dækker hele landet med ry for...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
86 41 12...
Adresse

Agerskellet 20

8920 Randers Nv

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Combi-Industri ApS er en danskejet maskinfabrik med mange års erfaring. Vi leverer hovedsageligt hegn/industrihegn og sikring til den private byggesektor og det offentlige. Combi-Industri Randers dækker hele landet med ry for at udføre arbejdet i høj kvalitet. Vores specialer er: stålskabe, stålbokse og industrihegn/institutionshegn.

Om virksomheden

Combi Industri er startet i 1990 af Torben Hansen og hans 4 brødre, der drev virksomheden frem til 2022, hvor Torben Hansen solgte virksomheden til Lars Vestergaard, der er indehaver i dag.

På adressen i Randers ligger både smedeværksted og produktion med eget pladebearbejdningscenter, kantbukning og pulverlakeringsanlæg.

Vores hovedområder er garderobestålskabe, institutions- og industrihegn, automatporte og låger, smedearbejde, pladebearbejdning og pulverlakeringer. Vores stålgarderobeskabe er produceret i pulverlakeret stål i kraftig kvalitet. Vores hegn er i høj kvalitet til sikring af udendørsområder i alle brancher. Som underleverandør laver vi smedearbejde og underleverandørarbejde på vores automatiske revolverstanser, der er en fleksibel mulighed for at få mange forskellige stålemner lavet effektivt, og efterfølgende malet forskellige farver, på vores pulverlakeringsanlæg.

Combi Industri tilbyder også løbende serviceeftersyn, vedligehold og reparation af hegn, porte, låger samt anden udendørs sikring. Det giver garanti for, at sikringen altid fungerer optimalt.

Find inspiration på vores hjemmeside og kontakt os på 86 41 12 00 eller send os en besked på mail@combi-industri.dk, hvis du vil høre mere om de mange muligheder vi kan tilbyde.

Combi Industri ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Combi Industri ApS

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

6

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Combi Industri ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Combi Industri ApS

CVR-nr:

42877131

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

40 000

NACE-branche

310900 Fremstilling af andre møbler

Startdato:

03-12-2021

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

86411200

86 41 12 00

8641 1200

86 411 200