Om firmaet

CSK har speciale i stålkonstruktioner til alle typer byggeri. Vi medvirker konstruktivt til byggeopgavens løsning fra idé- og rådgivningsfasen, via design, konstruktion, produktion, til den færdige montage. På webside vil...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
96 17 70...
Adresse

Søndre Thorstedvej 1

7700 Thisted

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

CSK har speciale i stålkonstruktioner til alle typer byggeri. Vi medvirker konstruktivt til byggeopgavens løsning fra idé- og rådgivningsfasen, via design, konstruktion, produktion, til den færdige montage. På webside vil arkitekter, entreprenører, bygherrer og andre interessenter kunne finde information og dokumention om de mange spændende projekter, vi løbende er involveret i.

Generel beskrivelse

Vores kultur har vi altid kunne udvikle nye projekter. Den danske håndværkstradition, vores viden om materialer og værktøj, vores uddannelsesniveau for arkitekter, ingeniører, konstruktører osv. Forudsætningerne er til stede i rigt mål, og vi er efterhånden blevet rigtig gode til at udnytte det. Udfordringen for fremtiden må være at sikre, at vi ikke går i stå. Både hvad angår vidensniveau og idérigdom.

Vækst og udvikling handler også om at rokke ved traditionerne og sige "måske kunne vi" i stedet for "det kan ikke lade sig gøre". Innovation, nytænkning, udvikling - i sidste ende handler det om mod. Mod til at kombinere materialer på nye og spændende måder, at gøre op med traditionsbestemte måder at se på ruminddeling, former og funktioner.

CSK Stålindustri A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

CSK Stålindustri A/S

Omsætning

153 812 tkr

Afkastningsgrad

20.48 %

Antal ansatte

202

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra CSK Stålindustri A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

CSK STÅLINDUSTRI A/S

CVR-nr:

20216883

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

8 125 000

NACE-branche

251100 Fremstilling af metalkonstruktioner og dele heraf

Startdato:

21-07-1997

Ledelse/Administration
Viser 4 af 5
Proff logo
Alternative nummerformater

96177000

96 17 70 00

9617 7000

96 177 000