Om CSK Stålindustri A/S

CSK har speciale i stålkonstruktioner til alle typer byggeri. Vi medvirker konstruktivt til byggeopgavens løsning fra idé- og rådgivningsfasen, via design, konstruktion, produktion, til den færdige montage. På webside vil arkitekter, entreprenører, bygherrer og andre interessenter kunne finde information og dokumention om de mange spændende projekter, vi løbende er involveret i.

Generel beskrivelse

Vores kultur har vi altid kunne udvikle nye projekter. Den danske håndværkstradition, vores viden om materialer og værktøj, vores uddannelsesniveau for arkitekter, ingeniører, konstruktører osv. Forudsætningerne er til stede i rigt mål, og vi er efterhånden blevet rigtig gode til at udnytte det. Udfordringen for fremtiden må være at sikre, at vi ikke går i stå. Både hvad angår vidensniveau og idérigdom.

Vækst og udvikling handler også om at rokke ved traditionerne og sige "måske kunne vi" i stedet for "det kan ikke lade sig gøre". Innovation, nytænkning, udvikling - i sidste ende handler det om mod. Mod til at kombinere materialer på nye og spændende måder, at gøre op med traditionsbestemte måder at se på ruminddeling, former og funktioner.

CSK Stålindustri A/S' valgte links

CSK Stålindustri A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnCSK STÅLINDUSTRI A/S
SelskabsformAktieselskab
Startdato:21-07-1997
CVR-nr:20216883
Selskabskapital8125000
Omsætning-
NACE-branche251100 Fremstilling af metalkonstruktioner og dele heraf

Ledelse/Administration

Carsten Sandbæk KristensenDirektør
Claus Berner NielsenBestyrelsesformand
Carsten Sandbæk KristensenBestyrelsesmedlem
Peter Heuer AndersenBestyrelsesmedlem
Carsten Sandbæk KristensenStifter

Viser 4 af 5

Alternative nummerformater

9617700096 17 70 009617 700096 177 000