Om firmaet

Cumulus Teatrets ensembleteater er kendt for sin intime og personlige stil i en både komisk og alvorlig ramme. Teatret spiller både på turné og stationært i København. På scenen møder man både klassikerne og nyskrevet dramatik...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
40 82 80...
Adresse

Adresse mangler

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

Cumulus Teatrets ensembleteater er kendt for sin intime og personlige stil i en både komisk og alvorlig ramme. Teatret spiller både på turné og stationært i København. På scenen møder man både klassikerne og nyskrevet dramatik altid med ny komponeret musik og med musikerne integreret med skuespillerne på scenen.

Supplerende oplysninger

Cumulus Teatret blev stiftet i 1989 af teaterinstruktør Birgitte Øigaard. Teatrets produktioner rækker fra det klassiske repertoire i nyoversættelser til nyskreven dramatik og opera. Teatret har udviklet en personlig og musikalsk ensemblestil. En lang række komponister har komponeret til teatret. Musikken er blevet opført live, og musikerne har ofte været integreret i forestillingen. Vores sidste forestilling var ”Dødens Købmand ” november 2021- en kammeropera om Alfred Nobel

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Cumulus Teatret

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Cumulus Teatret findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

CUMULUS TEATRET V/BIRGITTE ØIGAARD

CVR-nr:

14016147

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

900110 Teater- og koncertvirksomhed

Startdato:

01-10-1989

Ledelse/Administration
Birgitte Øigaard

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

40828089

40 82 80 89

4082 8089

40 828 089