Se på kort

døgnvagt låsesmed 2700 brønshøj 

gav 3 virksomheder i dette område

Låsebussen ApS

(5)

Smedekærvej 62770 Kastrup
logo

Firmaet ligger i Kastrup og tager også imod kunder fra 2700 Brønshøj.

Låsebussen har tilbudt døgnservice til alle kunder siden 1972 og er DIN lokale låsesmed i bl.a. Dragør, Kastrup, Tårnby - kort sagt hele Amager, samt i København. Låsebussen er naturligvis medlem af Dansk Låsesmede Forening (DLF). DLF kræver, at alle medarbejdere har ren straffeattest og at de desuden er opdateret indenfor de nyeste sikkerhedsregler. Derudover er Låsebussen ISO 9001-certificeret, hvilket sikrer, at alle kunder tilbydes en ensartet, høj kvalitet.

Låsesmede Søgeord

Antallet af indbrud stiger hvert år, men heldigvis er ejeren selv herre over, hvor indbrudssikker hans ejendom er. Mange ejendomme har gamle, slidte låse, der forholdsvis let kan åbnes. Et låseeftersyn hver 10. år kan nemt forbedre sikkerheden. Yderdøre bør sikres med en lås med cylinder på begge sider. Hvis låsen har vrider, bør man have en ekstra lås. Det er vigtigt ikke at give tyven en hurtig og let flugtvej gennem yderdørene. Husk også at sikre altan- og terrassedøre samt vinduer.

Vis mere

Scandia Låseservice

Lukket

Søborg Hovedgade 8A, st. sal. 52870 Dyssegård
logo

Firmaet ligger i Dyssegård og tager også imod kunder fra 2700 Brønshøj.

Vi fører alt inden for låse, nøgler, og pengeskabe. Er du blevet låst ude, kan vi komme og åbne for dig.

Lyngby Låse & Alarm I/S

Buddingevej 792800 Kongens Lyngby
logo

Firmaet ligger i Kongens Lyngby og tager også imod kunder fra 2700 Brønshøj.

Lyngby Låse & Alarm har, udover mange produkter til private, også et bredt sortimentaf løsninger til erhverv, uanset om det drejer sig om store eller små ting. Vi finder det produkt der passer til dine ønske. Lyngby Låse & Alarm blev etableret i 1970, hvilket gør at vi i dag er et af Danmarks ældste sikrings-firmaer indenfor låse og elektronisk sikring.

Låsesmede Søgeord

Lyngby Låse & Alarm har, udover mange produkter til private, også et bredt sortiment af løsninger til erhverv, uanset om det drejer sig om store eller små ting. Vi finder det produkt der passer til dine ønske.

Vis mere