Om firmaet

Vi udfører service på alt storkøkken udstyr og alle mærker. Vi udfører service på hele Sjælland, hovedsagligt i København og omegn! Ring få et godt tilbud på leasing eller leje af køkkenudstyr.

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
55 99 09...
Adresse

Erhvervsvej 16

4720 Præstø

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Vi udfører service på alt storkøkken udstyr og alle mærker. Vi udfører service på hele Sjælland, hovedsagligt i København og omegn! Ring få et godt tilbud på leasing eller leje af køkkenudstyr.

Med en baggrund indenfor branchen i 20 år har firmaet oparbejdet en god og fast kundekreds i løbet af årene.

Kvalitet og driftsfordele lægger os meget på sinde og det er derfor med stor glæde, at vi kan bryste os af et leverandør samarbejde med så store og velkendte firmaer indenfor branchen som: Gram, Bjørn og Jøni af danske producenter, ligesom Winterhalter, MKN, Zanussi professional og Porkka/Scotsman hører til blandt vores udenlandske leverandører.

I samarbejde med dygtige samarbejdspartnere i Danmark, kan Dalgaards Storkøkken i dag tilbyde alt lige fra udskiftning af en maskine, service og montage samt after sales service.

Dalgaards ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Dalgaards ApS

Omsætning

2 399 tkr

Afkastningsgrad

36.94 %

Antal ansatte

4

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Dalgaards ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

DALGAARDS ApS

CVR-nr:

31580137

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

80 000

NACE-branche

331200 Reparation af maskiner

Startdato:

27-06-2008

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

55990910

55 99 09 10

5599 0910

55 990 910