Om Dansk El-Forbund, afd. Nordsjælland

Dansk El-Forbund er fagforeningen for elektrikere, el-teknikere, el-montører og el-lærlinge I Danmark. Dansk El-Forbund arbejder på hele tiden at forbedre løn og arbejds vilkårene for vores medlemmer. Det gør vi ved at lave overenskomster, uddannelse, efteruddannelse mv. Vi er også med til at sikre arbejdsmiljøet i virksomhederne. Dansk El-Forbund er tilknyttet El-Fagets Arbejdsløshedskasse.

Åbningstider

Mandag - Torsdag 9-15

Fredag 9-13

Generel beskrivelse

Forbundets formål er at være en sammenslutning af alle, der er beskæftiget med energi og kommunikation, sikring og alarm.

Forbundet vil arbejde for forbedring af arbejdsvilkårene og organisere alle, der er beskæftiget inden for forbundets virkeområde for herigennem at varetage medlemmernes interesser på arbejdsmarkedet og i samfundet.

Forbundet vil arbejde for at sikre, at alle er overenskomst- eller aftaledækket og varetage forhandlingsretten med henblik på at forbedre medlemmernes løn-, pensions- og sociale vilkår.

Forbundet vil arbejde for demokrati og medindflydelse på virksomhederne.

Forbundet vil arbejde for at sikre medlemmerne det bedst mulige grundlag for at opnå kompetencegivende grund-, efter- og videregående uddannelser.

Dansk El-Forbund, afd. Nordsjællands valgte links

Dansk El-Forbund, afd. Nordsjælland, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnDansk El-Forbund Nordsjælland
SelskabsformForening
Startdato:30-01-1982
CVR-nr:61125817
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche942000 Fagforeninger

Ledelse/Administration

Kategorier

Søgeord

Søgeord mangler

Alternative nummerformater

4822016048 22 01 604822 016048 220 160