Om firmaet

Velkommen til Din Hvidevaredoktor. Reparation og salg af hårde hvidevarer. Spar penge ved at få repareret dine hårde hvidevarer og skån miljøet samtidig. Selv om elektronik er en del af vores hverdag, opstår der ind i mellem...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
24 20 23...
Adresse

Brandorffsvej 17

6000 Kolding

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

Velkommen til Din Hvidevaredoktor. Reparation og salg af hårde hvidevarer. Spar penge ved at få repareret dine hårde hvidevarer og skån miljøet samtidig. Selv om elektronik er en del af vores hverdag, opstår der ind i mellem problemer. I sådanne tilfælde kan du ringe til mig, og jeg kan så komme ud på din adresse og hjælpe med at afgøre, om en udskiftning er nødvendig. Jeg giver også gerne et tilbud på nye hårde hvidevarer, hvis du fravælger en reparation, og jeg hjælper gerne med montering.

Yderligere information

Din Hvidevaredoktor er en serviceminded virksomhed, som har eksisteret siden 2004. Med 18 års erfaring inden for området er jeg specialist inden for service og reparation af hårde hvidevarer til både private og professionelle kunder. Jeg er også leveringsdygtig inden for reservedele til såvel private som erhverskunder. Hvis jeg ikke kan reparere dine ting på din adresse, har jeg eget værksted til større reparationer og udskiftning af reservedele.

Min målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst hvidevare- og servicevirksomhed, der altid leverer professionelt arbejde og den bedste service til den bedste pris. Det er til enhver tid min ambition at levere et stykke arbejde, der indfrier dine forventninger i forhold til den indgåede aftale.

Skulle du have nogle spørgsmål omkring køb eller montering af hårde hvidevarer, er du velkommen til at kontakte mig.

Din Hvidevaredoktors valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Din Hvidevaredoktor

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Din Hvidevaredoktor findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Din Hvidevaredoktor v/T Jakobsen

CVR-nr:

27790712

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

952200 Reparation af husholdningsapparater og redskaber til hus og have

Startdato:

03-07-2004

Ledelse/Administration
Torben Jakobsen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

24202393

24 20 23 93

2420 2393

24 202 393