Om DK Vinduer & Døre ApS

Vores tømrer og snedkere ligger stor vægt på det håndværksmæssige og kan derfor levere et færdigt produkt af højkvalitet.

Firmaprofil

D.K. Vinduer & Døre er en veletableret virksomhed med over 25 års erfaring. Oprindeligt startede den som tømrer- og snedkerforretning, men virksomheden er nu gået mere over til montering af vinduer og døre. Vi lægger hele tiden stor vægt på det håndværksmæssige og kan derfor levere et færdigt produkt af høj kvalitet.

Kærligheden til træet og håndværket er grundlaget for fremstilling af vinduer og døre, hvor gamle traditioner kombineret med ny viden giver et stærkt slutprodukt.

Salg direkte til private. Vi udfører hele totalløsninger, isætning af glas, fugearbejde, alt færdiggøres. Kun en håndværker er nok.

Vinduer og døre

Der er flere årsager til at skifte vinduer:

For at opnå bedre isolering

De gamle vinduer/døre er nedslidte

For at føre huset tilbage til det oprindelige udseende.

En udskiftning bør altid tage højde for både husets helhed samt vinduer og døres daglige funktioner. Ved valg af nye vinduer/døre kan nytænkning ofte åbne nye muligheder, hvor vores fleksibilitet og erfaringsgrundlag kombineret med kundens ønsker, giver uanede muligheder. Et hus kan skifte total karakter ved valg af nye vinduer og døre. Dette valg er en vigtig fase ved byggeri eller renovering. Brug lidt tid på at vurdere form, farve og kvalitet. Vi kommer gerne med råd og forslag med baggrund i dansk byggeskik og tradition.

DK Vinduer & Døre ApS' valgte links

Billedgalleri

  • DK Vinduer & Døre ApS Døre, vinduer - Fremstilling, Silkeborg - 1

DK Vinduer & Døre ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnDK VINDUER OG DØRE ApS
SelskabsformAnpartsselskab
Startdato:02-05-2007
CVR-nr:30585224
Selskabskapital125000
Omsætning-
NACE-branche433200 Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed

Ledelse/Administration

Karl Aage LøhdeDirektør