Om firmaet

Dyrup Farver fører alt i maling, træbeskyttelse, spraymaling, pensler og malerudstyr. Og kvaliteten er i top. Det betyder, at du sikrer kvalitet i dit arbejde, hvad enten du skal male fra kælder til loft eller fra sokkel til...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
86 86 78...
Adresse

Granhøjvej 1

8600 Silkeborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Dyrup Farver fører alt i maling, træbeskyttelse, spraymaling, pensler og malerudstyr. Og kvaliteten er i top. Det betyder, at du sikrer kvalitet i dit arbejde, hvad enten du skal male fra kælder til loft eller fra sokkel til tag. Vi fører både ind- og udvendige malinger. Dyrup Farver sælger både til professionelle og private.

Få de bedste priser og tilbud på maling hos os

Dyrup Farver i Silkeborg er autoriseret forhandler af Dyrup maling og alt i tilbehør til malerarbejdet.

Vi har en fysisk butik, hvor vi både har fagfolk ansat i butikken og malere, som dagligt anvender de ny produkter vi sælger her på shoppen.

Derfor kender vi alle produkterne, som du finder hos os og kan svare på de spørgsmål, som du måtte have i forbindelse med brug af de forskellige produkter. Har du specifikke behov om, hvordan du kan bruge de forskellige produkter, hvilken maling er bedst, spørgsmål om farver eller spørgsmål om hvordan du maler – så tag gerne fat i os - vi står altid klar til at hjælpe dig.

Dyrup Farver ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Dyrup Farver ApS

Omsætning

3 930 tkr

Afkastningsgrad

25.86 %

Antal ansatte

11

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Dyrup Farver ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Dyrup Farver ApS

CVR-nr:

39682036

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

100 000

NACE-branche

433410 Malerforretninger

Startdato:

22-06-2018

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

86867808

86 86 78 08

8686 7808

86 867 808

53867808

53 86 78 08

5386 7808

53 867 808