Om firmaet

Ebeltoft-Dråby-Handrup kirker - et sted hvor der altid er tid til noget. Vi tilbyder børnekor, strikkecafe, og pizzagudstjenste - musikgudstjenester, familiegudstjenester og meget mere.

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
86 34 16...
Adresse

Kirkegade 13

8400 Ebeltoft

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Ebeltoft-Dråby-Handrup kirker - et sted hvor der altid er tid til noget. Vi tilbyder børnekor, strikkecafe, og pizzagudstjenste - musikgudstjenester, familiegudstjenester og meget mere.

Kirken

Ebeltoft Kirke omtales første gang 1458, men kaldes da blot et kapel. Under de arkæologiske undersøgelser gennemført ved restaureringen i 1983 fandt min imidlertid mønter, der stammer fra 1200-tallet, og fundamentrester under kirkens to østlige fag viser, at der allerede før byen i 1301 fik købstadsrettigheder, har ligget en noget mindre kirke i fire fag med et smallere kor og et skib i den nuværende bredde.

Omkring år 1500, blev den udvidet til det nuværende langhus med en udvendig længde på 36 meter. Samtidig blev de fem hvælvinger og et tårn med kamtakkede gavle bygget på.

Fra den katolske tid stammer de viekors, der ses på kirkens vægge. Viekorsene er blevet malet de steder, hvor biskoppen ved kirkens indvielse skænkede vievand på væggene.

I 2015 blev der foretaget en gennemgribende indvendig restaurering af kirken med en anden farvesætning. Ebeltoft Kirke fremstår i dag lysere, mere harmonisk og dermed mere markant.

Kirken havde i 1500-tallet en kvindedør mod nord og en mandsdør mod syd. På sydsiden blev der på et tidspunkt opført et våbenhus i forbindelse med indgangen. Våbenhuset blev revet ned i slutningen af 1700-tallet.

En udvendig tavle over kirkens nuværende indgang fortæller, at tårnet i 1792 blev fuldstændigt bygget om. Herved fik tårnet det udseende, det har i dag.

Tårnet blev forsynet med det nuværende brudte spir, der blev lavet efter de samme tegninger som spiret på Det gamle Rådhus på Torvet.

Tårnuret er et arbejde af den københavnske urmagermester Kühl fra 1860. Uret har time og halvtimeslag. I forbindelse med restaurering af urskiven i 2008, udskiftedes det mekaniske urværk med et elektrisk.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

86341674

86 34 16 74

8634 1674

86 341 674