Om firmaet

Vognmand Ejner Ovesen tilbyder vores kunder en enestående løsning i forbindelse med relevante transportopgaver. Hos os er du således altid garanteret sikker fragt og rettidig levering.​​ Vognmand Ejner Ovesen står for et...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
86 35 25...
Adresse

Strands Bygade 24

8420 Knebel

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image

Om os

Vognmand Ejner Ovesen tilbyder vores kunder en enestående løsning i forbindelse med relevante transportopgaver. Hos os er du således altid garanteret sikker fragt og rettidig levering.​​ Vognmand Ejner Ovesen står for et personligt og tæt samarbejde med kunderne, hvor der er lagt vægt på kvalitet, punktlighed og lave omkostninger. Vi står for et personligt og tæt samarbejde med kunderne, hvor der er lagt vægt på kvalitet, punktlighed og lave omkostninger.

Ring for et godt tilbud!

Vognmand Ejner Ovesen har mange års erfaring inde for faget, hvilket giver os muligheden for at yde den bedst mulige service hver gang.

For at sikre virksomhedens fortsatte eksistens og udvikling, er det vores mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Container service bl.a. i forbindelse med høsten.

Hos os er du således altid garanteret sikker fragt og rettidig levering.

Vognmand Ejner Ovesen bringer jeres forsendelserne sikkert og hurtigt fra dør til dør.

Men bilerne gør det ikke alene. Derfor sørger vi altid for at have en dygtig medarbejderstab, den nyeste kommunikationsteknologi og en politik, der sikrer, at fleksibilitet, effektivitet og professionalisme håndhæves som kerneværdier. Vognmand Ejner Ovesen står for et personligt og tæt samarbejde med kunderne, hvor der er lagt vægt på kvalitet, punktlighed og lave omkostninger.

Med mange års erfaring inden for transportbranchen kan vi tilbyde vores kunder en enestående løsning i forbindelse med relevante transportopgaver. Hos os er du således altid garanteret sikker fragt og rettidig levering.

Ejner Ovesens valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Ejner Ovesen

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Ejner Ovesen findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Vognmand Ejner Ovesen

CVR-nr:

12227884

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

494100 Vejgodstransport

Startdato:

15-03-1986

Ledelse/Administration
Ejner Ovesen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

86352545

86 35 25 45

8635 2545

86 352 545