Om EL-TECH TEAM ApS

Dine konkurrenter har brugt denne plads til at beskrive deres virksomhed. Vidste du, at du som virksomhedsejer let kan opdatere dine virksomhedsoplysninger her på Krak?

Ejer du denne virksomhed?

Bedømmelser om EL-TECH TEAM ApS

Solel Dk

mere end et år siden

Jeg synes vi god service til alle, som ønsker at betale.
Og det ved alle de mennesker som har fået hjælp på alle tider af døgnet, hele året rundt på juleaften eller nytår eller så sent som i dag på udkald til mennesker som ikke havde strøm, men fik det og blev glade.

Bent Højer

mere end et år siden

Det hele til det halve - Desværre har vi ikke kunne gøre Hr Rom fra Århus tilfreds - Bemærk at det handeler om at han synes god service er for dyr. Beklager -Ting koster...Når man så som kunden ikke får sin vilje skal det jo ud og helt ok.
Hele korrespondancen kan tilsendes ved henvendelse til mig - Der er jo altid to sider af samme sag.

Lisbeth Poulsen

mere end et år siden

Yderst kritisable forhold!!! Jeg advarer mod at bruge dette firma.

Firmaet har ved flere lejligheder ikke overholdt indgåede aftaler. Jeg har fået en faktura for udført arbejde på mit sommerhus, som ikke stemmer overens med det arbejde der faktisk er udført.
Jeg har rykket 5 gang for at få en korrigeret faktura (som forsikringen har betalt i første omgang) men de har ikke vendt tilbage. Selv om de har sat en dato på, hvornår jeg skulle modtage den korrekte faktura, som kommer den ikke som aftalt.
Firmaet opremser endvidere arbejde der skulle være udført, som ikke er udført. De har slet ikke styr på hvilket arbejde der udføres.
Ved telefonisk kontakt til dem, bliver jeg gentagne gange afbrudt af en yderst demonstrativ person, som ikke giver høre, hvad jeg har at sige.
Sidste kommentar var - vi er vel enige om, at forsikringen betaler!! som om det skulle gøre en forskel?

Efter 5 skriftlige og et par telefoniske henvendelser til firmaet, har jeg endnu ikke modtaget den korrigerede faktura.

Svar fra virksomheden

Dette er ikke helt korrekt - Arbejdet skulle laves til laveste pris for forsikringen og det blev det. Vi har haft en helt klar aftale med dit forsikring. Jeg kan ikke lige se problemet ?
Men altid dejlig med konstruktiv kritik. Med venlig hilsen Bent Højer

Ragnvald

mere end et år siden

Jeg oplever professionelt arbejde og hvidevarer til konkurrencedygtige priser og de leverer til aftalt tid og pris.

AxelSommerby

mere end et år siden

**Sender faktura for arbejde der hverken er bestilt eller udført**
**Uforpligtende Tilbud = Faktura**

Jeg bestilte via El-Techs hjemmeside et, "Uforpligtende tilbud", som der så flot stod. Det fortrød jeg!

En elektriker kommer hjem til os. Kigger på 6 stk indbygningsspots i loft, som skal skiftes til LED. Benytter ikke værktøj eller er i arbejde, piller dog to spots ud af loftet med fingrene for at kigge ledninger bag. Laver et tilbud til os, som vi ikke helt ved om vi skal takke ja til. Elektrikeren siger at han indtil videre kan skrive os i kalenderen. Vi ringer 20 minutter efter han er kørt, til El-Tech og takker nej til tilbuddet.
Elektrikeren er i vores hus i ca. 35 min.

Efter 2 uger, modtager vi en regning på 700kr for løn til pågældende elektriker, samt firmabil med måleudstyr. Jeg kontakter firmaet, og snakker med Bent Højer, som fastholder at hans elektriker altså har været i arbejde, fordi han har benyttet hans hånd til at pille spot ud.

Jeg skriver til El-Tech at jeg ikke vil betale en regning for et uforpligtende tilbud, og er desuden, på intet tidspunkt blevet gjort opmærksom på at jeg ville blive faktureret for tiden.

El-Tech/Bent Højer fastholder, og mener nu at der er tale om et el-eftersyn, jeg åbenbart har fået lavet. Jeg tilkendegiver at det på ingen måde er det jeg har bestilt, men at jeg i telefonen den dag jeg ringede, spurgte om de ville komme og give tilbud på skift af spots. El-tech/Bent oplyser at det var ham der havde taget telefonen den pågældende dag, og at han nu kan huske at det var et eftersyn jeg havde bestilt, og at det altså også var et el-eftersyn der var registreret i deres system. Altså mit "tilbud", var nu pludselig blevet til, at der også var bestilt/lavet et el-eftersyn, og at dette var at betegne som arbejde han måtte fakturerer for.

Et kig på anmeldelser rundt omkring på nettet (El-techs facebookside, trustpilot, Krak, Google etc), viser at jeg langt fra er den eneste kunde der har haft sådan en oplevelse, eller lign oplevelse med El-tech.

Jeg vil stærkt fraråde alle at benytte dette firma, da de, i hvert fald i mit tilfælde, undlader at fortælle om hvad der koster penge, sender regning for arbejde jeg hverken har bestilt eller fået udført. Firmaet var på ingen måde til at nå til enighed med, og var fuldstændig ligeglade med kunders rettigheder, og hvad der står i købeloven. De skrev at de vil springe rykkerne over, og gå direkte til inkasso. De driver, efter min mening, forretning på en meget ubehagelig måde.

Beløbet er desværre for småt til at man kan køre sag i forbrugerklagenævn, så jeg har nu betalt fakturaen under protest, og må nu undersøge, sammen med min advokat, hvordan det videre forløb nu skal være.

Som man kan se på de andre anmeldelser af El-Tech, på nettet, kommer der formentlig et svar fra Bent Højer, hvor han skriver lidt om at der selvfølgelig er to sider af samme sag osv. Og bevares, det er også rigtigt. Det her var så min side af sagen her.
Jer, andre kunder der måtte overveje at benytte El-Tech, kan jo så læse El-Techs modsvar, og sammenholde det med min anmeldelse her, og de mange andre dårlige anmeldelser der er lavet af andre kunder, og lave jeres egen vurdering herfra: Er det her et firma jeg stoler på, og har lyst til at benytte?

Ja, jeg ved dælme godt, hvad mit svar ville være!

Svar fra virksomheden

Aksel taler desværre ikke helt sandt. Han har brugt hans ret som forbruger på alle de sider han kan til at skrive han historie. Men der er jo altid 2 sider af en sag. Og Aksel minder om en fra USA. Jeg sender gerne mail fra Aksel som kan belyser sagen fra begge sider.

Frederik Rom

mere end et år siden

Jeg bruger aldrig EL-Tech igen, og vil fraråde alle i mit netværk det samme.

I en lejlighedsopgang i Århus skal 2 dørtelefoner undersøges, fordi de ikke virker, som de burde. Her kommer El-Tech ind i billedet. Hos den ene lejlighed findes ingen fejl. Hos den anden er en forbindelse løs, som montøren hurtigt får lavet. Herefter testes samtaleanlægget.

Montøren har nu lavet den løse forbindelse, men nu virker telefonrøret ikke, selvom det virkede før montøren kom. Montøren frakobler telefonrøret og tager det med ned i sin bil og kommer tilbage med et nyt.

Montøren er i opgangen i omkring 20 minutter.

Stor var overraskkelsen, da jeg modtager faktura på 1,5 time. Derudover er jeg faktureret knap 900 kr for et nyt telefonrør, som virkede før montøren kom. Montøren gør mig ikke opmærksom på den meromkostning, der opstår. Ej heller tilbyder han mig at beholde røret men tager det med i farten, da han skal hente nyt rør i bilen.

Da jeg henvender mig til El-Tech mødes jeg af Stig Madsen, der sætter ejer Bent Højer på CC. Stig Madsen forstår sig ikke på kundeservice og alt korrespondance med ham har jeg svært ved at forestille mig ender godt for nogen. Han fremstår arrogant og uden situationsfornemmelse.

I øvrigt er en de andre bedømmelser skrevet af en personlig ven til ejeren. Det drejer sig om personen "Ragnvald"

Svar fra virksomheden

Det hele til det halve - Desværre har vi ikke kunne gøre Hr Rom fra Århus tilfreds - Bemærk at det handeler om at han synes god service er for dyr. Beklager -Ting koster...Når man så som kunden ikke får sin vilje skal det jo ud og helt ok.
Hele korrespondancen kan tilsendes ved henvendelse til mig - Der er jo altid to sider af samme sag.

Anders Rasmussen

mere end et år siden

De levere varen til aftalt pris og tid, kan kun anbefale dem

Kategorier

Søgeord

Søgeord mangler

Alternative nummerformater

7023213370 23 21 337023 213370 232 133