Om Elgiganten

Dine konkurrenter har brugt denne plads til at beskrive deres virksomhed. Vidste du, at du som virksomhedsejer let kan opdatere dine virksomhedsoplysninger her på Krak?

Lignende virksomheder i nærheden

33.8 kmLaasby A/S

Laasby A/S

43.1 kmScanitech ApS

Scanitech ApS

49.5 kmRTG DATA

RTG DATA

Elgiganten, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnELGIGANTEN A/S
SelskabsformAktieselskab
Startdato:05-07-1993
CVR-nr:17237977
Selskabskapital21000000
Omsætning-
NACE-branche475400 Detailhandel med elektriske husholdningsapparater, 474100 Detailhandel med computere, ydre enheder og software, 474300 Radio- og tv-forretninger, 682040 Udlejning af erhvervsejendomme

Ledelse/Administration

Peder StedalAdm. direktør
Fredrik TønnesenBestyrelsesformand
Jan Ole HammarlundBestyrelsesmedlem
Lill Beate PedersenBestyrelsesmedlem
Thomas Ørsal HegerlundBestyrelsesmedlem
Hans Gunnar TrollängBestyrelsesmedlem
Harald Nicolaj WestergaardStifter
Mads Anders Michael BerendtStifter
ELKJØP INVEST ASAStifter

Viser 4 af 9

Bedømmelser om Elgiganten

Jytte Petersen

mere end et år siden

køber for 6oo,-kr gavekort,spørger efter indpakning eller i det mindste pose, men nej, mange til dårlig service skal man lede lange efter, kommer der ikke mere, ja der ikke nogen stjerner

9999tuz

mere end et år siden

Jeg har handlet elektronikvarer hos Elgiganten sådan set hele mit liv samt jeg har altid prismatchet flere varer fra flere butikker og online hjemmesider. I dag ringede jeg til elgiganten for at spørge om prismatch af en varer kunne lade sig gøre og link blev samtidig tilsendt. De sagde ja, og at jeg skulle betale fragten som stod ved siden af den billigere pris på den hjemmeside jeg fandt. Dette forstod jeg ikke, da jeg har prismatchet flere varer med både forskellige priser og hjemmesider, uden at fragtprisen skulle tælle med, samt jeg har ALDRIG hørt om eller været igennem, at fragtprisen lægges oveni produktprisen ved prismatch. Jeg får lov til at snakke med chefen af Elgiganten kolding, og han siger det samme. Jeg fortæller ham hvad jeg har oplevet hos flere af hans medarbejdere, og at de aldrig har inkluderet fragtprisen med, og at han skulle informere hans medarbejdere om det, da det ender i misforståelser, at nogle af medarbejderne ikke inkluderer fragten med i prismatch og andre ikke gøre.. så siger han at han nu vil lægge på da han mente at min attitude var uhøflig ved at bede ham om dette, og han lagde røret på mens jeg talte med ham?

Dette er virkelig unacceptabelt og den værste kundeservice jeg har oplevet. Efter min oplevelse i dag, vil jeg fremover ikke handle hos Elgiganten, da chefen (som burde være professional og forstående) lægger røret på mens jeg taler med ham på en stille og rolig måde. Dette var over stregen, så tak for de mange år jeg har handlet hos jer, men nej tak fremover!